Τα ζώδια που «κλείνονται» στο σπίτι για μέρες

23:22 26/10/2020 - Πηγή: In.gr

Κάποια ζώδια θέλουν να περνάνε συνέχεια τον χρόνο τους έξω. Κάποια άλλα προτιμούν την ηρεμία τους…

Καρκίνος

Φυσικά και θα ήταν στη λίστα το ζώδιο αυτό. Ο Καρκίνος, το υπερ-ευαίσθητο ζώδιο που θέλει να αποφύγει τους ανθρώπους για να έχει την ηρεμία του.

Όσο φιλικός και τρυφερός φαίνεται, άλλο τόσο αντικοινωνικός και εσωστρεφής γίνεται. Ο Καρκίνος έχει την τάση να έχει εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά νιώθει ότι πιέζεται ψυχολογικά προτιμά ξανά να επιστρέφει στον προσωπικό του χώρο.

Δε

μπορεί να κοιμηθεί σε άλλο σπίτι, για αυτό συχνά έχει την τάση να καλεί τη σχέση του σπίτι του.

Λέων

Το ζώδιο που θέλει να είναι το κέντρι της προσοχής όλων! Παρόλο που συχνά χαρακτηρίζονται ως εγωιστές, ένας εξελιγμένος Λέων γνωρίζει αρκετά καλά ότι για να έχει όλη την απαιτούμενη προσοχή χρειάζεται ίσως περισσότερο από έναν σύντροφο.

Γενικότερα είναι αρκετά γενναιόδωρος, αλλά πολλές φορές θέλει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό του.

Η απαλλαγή από τη δέσμευση τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τη ρομαντική πλευρά ενός ευρέως φάσματος ανθρώπων. Εφόσον είναι ειλικρινείς με τους περιστασιακούς συντρόφους τους, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό με αυτή την επιλογή.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει αρκετό άγχος στην καθημερινότητά του με αποτέλεσμα να αναζητά λίγες στιγμές ηρεμίας και γαλήνης.

Έχει συνηθίσει να είναι μόνος του γιατί ξέρει ότι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή του είναι ο εαυτός του. Με βάση το σκεπτικό τους, δεν έχει νόημα να δοθεί χρόνος και ενέργεια σε κάποιον, εκτός αν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει.

Δυστυχώς, αυτή η σκέψη σημαίνει ότι συχνά αφήνουν να φύγουν πολλές ρομαντικές σχέσεις με προοπτική, γιατί περιμένουν μια καλύτερη.

Και παρόλο που γνωρίζουν βαθιά ότι δεν πρόκειται να βρουν το τέλειο, ο απελπισμένος ρομαντικός εαυτός του Παρθένου τον κάνει να χωρίζει συνέχεια…!

Keywords
Τυχαία Θέματα