Συγκινεί η Ρίτα Γουίλσον : Τι ζήτησε από τον Τομ Χανκς να κάνει μετά τον θάνατό της

09:40 9/4/2020 - Πηγή: In.gr

Η Ρίτα Γουίλσον έχει αναρρώσει από τον κοροναϊό κι έτσι η διάσημη ηθοποιός – τραγουδίστρια – παραγωγός και σύζυγος του Τομ Χανκς, επιστρέφει σιγα- σιγά στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής.

Μετά από την περιπέτεια που πέρασε μαζί με τον Χανκς, όταν και οι δύο κόλλησαν κοροναϊό στην Αυστραλία όπου βρίσκονταν για δουλειά, και μετά από αρκετή ταλαιπωρία είναι και οι δύο καλά και έχουν επιστρέψει στο Λος Άντζελες.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή της που ήταν μαγνητοσκοπημένη και προβλήθηκε την Τρίτη, η Ρίτα Γουίλσον αναφέρθηκε στις

δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα η Ρίτα Γουίλσον, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Kelly Clarkson Show» της Κέλι Κλάρκσον και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν από πέντε χρόνια, όταν διαγνώστηκε με καρκίνου του στήθους, αλλά και για τις συζητήσεις που έκανε εκείνο το διάστημα με τον σύζυγό της, Τομ Χανκς.

Ήταν ακριβώς πέντε χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η Γουίλσον είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, και είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, η Γουίλσον έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για το τι είχε ζητήσει από τον Τομ Χανκς, εκείνη την περίοδο που είχε φοβηθεί πολύ για τη ζωή της.

Η Ρίτα εξομολογήθηκε ότι τότε είχαν κάνει «πολύ σοβαρές συζητήσεις» με τον Χανκς, για το πώς εκείνη θα ήθελε ο ίδιος και τα παιδιά τους να χειριστούν τον θάνατό της. Και αποκάλυψε ότι του είχε ζητήσει δύο πράγματα.

«Του είπα, κοίταξε, αν κάτι συμβεί και φύγω πριν από σένα από τη ζωή, τότε θέλω να ξέρεις πώς υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να γίνουν. Το ένα είναι πως θέλω να είσαι εξαιρετικά θλιμμένος για μεγάλο διάστημα.

Το δεύτερο είναι πως ήθελα ένα πάρτι. Ήθελα να γίνει μια γιορτή, με πολύ τραγούδι και χορό και ανθρώπους να λένε τις ιστορίες τους» είπε η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Αυτές οι συζητήσεις, μάλιστα, οδήγησαν στη δημιουργία του κομματιού της Ρίτα Ουίλσον, “Throw Me A Party”, στο οποίο υπάρχουν οι εξής στίχοι: “Όταν θα έχω φύγει, κάνε μου ένα πάρτι. Θα πρέπει να χορεύεις σαν να είμαι εκεί.”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συγκινητική εξομολόγηση της Ρίτα Γουίλσον
Keywords
Τυχαία Θέματα