Στο ΟΑΚΑ για να υπερασπιστεί το 2-0 ο ΠΑΟΚ, για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

09:02 12/2/2020 - Πηγή: In.gr

Το πρώτο ματς στην Τούμπα σημαδεύτηκε από τα τεράστια διαιτητικά λάθη. Λάθη που έδωσαν στον ΠΑΟΚ ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Δεν αποβλήθηκε ο Πέλκας στο 3′ για εγκληματικό τάκλιν πάνω στον Πούγγουρα, άνοιξε ο δρόμος της νίκης με ένα ανύπαρκτο πέναλτι πάνω στον Πέλκα.

Το 2-0 στέλνει απόψε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με… σιγουριά. Και την ίδια ώρα,

ο Παναθηναϊκός καλείται να φτάσει σε ένα… θαύμα. Να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να έχει περισσότερους από 20.000 φίλους του Παναθηναϊκού, που θέλουν να δώσουν ώθηση στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας προπονητής, όσο και οι παίκτες του, πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή και ο Δώνης έχει δουλέψει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση με τους συνεργάτες του.

Όσον αφορά τα πλάνα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι στα πλάγια. Ο Ζαχίντ θα είναι στο γνωστό ελεύθερό του ρόλο και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Ανουάρ, Νούνες και Καμπετσής.

Εκτός έμεινε ο Ινσούα, καθώς δεν ξεπέρασε το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και χθες συνέχισε τη θεραπεία του.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς τον Κρέσπο και τον Μάτος, αλλά με τον Πέλκα να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα δεξιά ο Βιερίνια, αριστερά ο Γιαννούλης και στα στόπερ οι Ίνγκασον και Βαρέλα. Στο κέντρο της άμυνας οι Μαουρίσιο και Μίσιτς. Στις πτέρυγες οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Σβιντέρσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα