Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Κάνιας

16:21 4/5/2020 - Πηγή: In.gr

Μετρημένες είναι πλέον οι μέρες του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ, που αγωνίστηκε για μια τριετία στην Ελλάδα και κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να… κολλήσει στην ομάδα του Βελιγραδίου, στην οποία πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι και πλέον βρίσκεται

κοντά σε οριστική συμφωνία με τους Σέρβους, όσον αφορά την αποζημίωση και στην αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Ποιο θα είναι το μέλλον του; Ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Ισπανία (αποχώρησε το 2016 από την Εσπανιόλ), ωστόσο στο μυαλό του βρίσκεται και η Ελλάδα. Σύμφωνα, μάλιστα, με ασφαλείς πληροφορίες η περίπτωσή του έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και ο Τσάβι Ρόκα τον έχει τοποθετήσει ήδη στο μπλοκάκι του.

Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αφού ο Ανουάρ θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ το καλοκαίρι, ενώ παραμένει αμφίβολο και το μέλλον του Χρήστου Δώνη. Κάτι που σημαίνει πως ο μόνος… σίγουρος αμυντικός χαφ αυτή τη στιγμή είναι ο Κουρμπέλης (εξαιρούνται οι πιτσιρικάδες όπως ο Αλεξανδρόπουλος) και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ρίξει το βάρος του στη μεσαία γραμμή για να βρει λύσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο Κάνιας είχε καταγράψει 92 συμμετοχές με 4 γκολ στην τριετία του στον ΠΑΟΚ, μια τριετία πολύ επιτυχημένη για τον Ισπανό χαφ, που έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μπέτις, Εσπανιόλ, αλλά και στην αγγλική Σουόνσι και έχει τεράστια εμπειρία. Με τον Ερυθρό Αστέρα κατέγραψε 21 συμμετοχές, πέντε εκ των οποίων στο Champions League, ωστόσο δε φάνηκε να… κολλάει στο Βελιγράδι και γι’ αυτόν τον λόγο αποχωρεί.

Το κασέ του κυμαίνεται κοντά στα 500.000 ευρώ, ωστόσο με τον κορωνοϊό να ρίχνει τις… τιμές, θεωρείται δεδομένο πως μπορεί να αποκτηθεί με ένα συμβόλαιο πολύ χαμηλότερο απ’ τα χρήματα που έπαιρνε στον Ερυθρό Αστέρα. Συμβόλαιο που μπορεί να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με την ηλικία του, αφού ο Κάνιας θα κλείσει τα 33 του χρόνια σε λίγες μέρες, ωστόσο αυτό είναι ένα στοιχείο που ίσως ρίξει ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις της πλευράς του παίκτη, ο οποίος δε θα έβλεπε με κακό μάτι την προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα