Στάθηκε όρθια στην Αυστρία η Λοκομοτίβ (2-2)

22:20 21/10/2020 - Πηγή: In.gr

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας στην Αυστρία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League δεν είχε νικητή καθώς οι δύο ομάδες πήραν την ισοπαλία με 2-2.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις καλές τους στιγμές. Στο 19ο λεπτό, μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Ζεμαλέντινοφ πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση των Αυστριακών ήρθε λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με τον Σζομποσζλάι να διαμορφώνει

με εξαιρετικό μακρινό σουτ το 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ίδια εικόνα με το πρώτο σε γενικές γραμμές και το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους. Στο 50′ ο Γιουνούζοβιτς σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Τσόρλουκα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1. Στο 75′ ο Ζιβογκλιάντοφ σέντραρε από δεξιά και ο Λισακόβιτς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Ούλμερ, Βαλτσί, Ραμάλιο, Σζομποσζλάι, Βέμπερ, Καμαρά (73′ Οκουγκάουα), Μουεπού, Ντάκα, Κοϊτά (53′ Μπερίσα), Γιουζούνοβιτς (84′ Οκαφόρ)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιλιέρμε, Τσόρλουκα, Ζεμαλέντινοφ (63′ Καμανό), Σμολόφ (63′ Ριμπτσίνσκι), Κριχόβιακ, Ζιβογκλιάντοφ, Αντόν Μίραντσουκ (69′ Ζε Λουίς), Μουρίλο, Κουλίκοφ, Ρίμπους, Έντερ (69′ Λισακόβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα