Σόφι Τέρνερ : Η Σάνσα του GoT τρολάρει τους influencers και γίνεται viral

16:32 10/10/2019 - Πηγή: In.gr

Η τηλεοπτική Σάνσα του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ, δημοσίευσε ένα βίντεο που πολύ γρήγορα έκανε το γύρο του Διαδικτύου και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο, η 23χρονη Σόφι Τέρνερ, χρησιμοποιώντας ψεύτικη αμερικανική προφορά και ντυμένη όπως η ίδια διευκρινίζει με στυλ influencer, σχολιάζει τα αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα αδυνατίσματος που έχει δει

να προωθούνται στα social media.

View this post on Instagram

Well… we won best drama. What an incredible way to say goodbye to the best ten years of my life. Thank you @wellahairusa and @cwoodhair for always making me feel as regal as Sansa #Emmys #AskForWella #WellaHair #ad @wellahair

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Sep 24, 2019 at 1:36pm PDT

View this post on Instagram

The Final Season #ForTheThrone

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Feb 28, 2019 at 7:06am PST

View this post on Instagram

@wellahairusa getting my hair recharged and ready #ForTheThrone. #AskForWella #WellaHair #ad @wellahair

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Apr 3, 2019 at 3:59pm PDT

Με σαρκαστική διάθεση και χρησιμοποιώντας τα… απαραίτητα φίλτρα που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, η Σόφι Τέρνερ τρολάρει ανελέητα τους influencers.

«Σήμερα θα ήθελα να προωθήσω αυτή τη νέα σκόνη που βάζεις στο τσάι σου. Και βασικά σε κάνει να θέλεις εμετό και είναι εντελώς απαίσιο να την προωθώ σε νεαρές γυναίκες και γενικά σε νέους οπουδήποτε, αλλά πραγματικά δε δίνω δεκάρα, επειδή με πληρώνουν γι’ αυτό», λέει η Σόφι Τέρνερ, που καταλήγει ειρωνικά σχολιάζοντας:

«Η ζωή των influencer».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Σόφι Τέρνερ:

Keywords
Τυχαία Θέματα