Σμαράγδα Καρύδη : H πρώτη καλοκαιρινή βουτιά που «έριξε» το Instagram

22:02 24/5/2020 - Πηγή: In.gr

Η διάσημη ελληνίδα ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο του θεάματος, καθώς εκτός από το ταλέντο της ξεχωρίζει και για την αναμφισβήτητη ομορφιά της.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, τα οποία θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

View this post on Instagram

Να για κάτι τέτοια μ αρέσουν

οι γιορτές. Ερχεται και τ αγόρι απ τα ξένα κι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα #friends #brothersandsisters @constantinemarkoulakisofficial @cpapakaliatis

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on Dec 19, 2019 at 7:00am PST

View this post on Instagram

Ο τυφλουενσερ Φώτης κληρώνει την αγαπημένη του τροφή που έχει νέα εμφάνιση αλλά ίδια υπέροχη γεύση! Follow @hillspetgr, κάνε σχόλιο κάτω από το post και ένας τυχερός γάτος θα κερδίσει Ξηρή τροφή Hill's Science Plan έως 2kg (για γάτα) / Backpack Hill’s / Μπολ Hill’s / Κούπα Hill’s / Δοσομετρητή Hill’s. Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε 3 ημέρες. Καλή επιτυχία!!

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on Dec 6, 2019 at 10:42am PST

View this post on Instagram

Ακούσατε! Ακούσατε! Ο Νίκος έκανε ινσταγκρααααααμμμμμ. Ιτς οφισιαλ @nikos_kouris_official

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on Nov 24, 2019 at 11:52am PST

View this post on Instagram

Από τον Παρθενώνα στις Πυραμιδες ! Θα ταξιδέψω ένα διήμερο στο Κάϊρο μαζί με το Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank και τη Mastercard κάρτα μου. Ανυπομονώ να δω από κοντά ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου και την ιστορική αυτή πόλη! Αλλά για να ανακαλύψω μέρη μαγικά, χρειάζομαι τις δικές σου προτάσεις. Στείλε μου τα tips σου στο www.proorismos-epistrofi.gr και ίσως να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει εισιτήρια AEGEAN για Ελλάδα και εξωτερικό! #MastercardGR #ProorismosEpistrofi

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on Nov 30, 2019 at 10:46am PST

View this post on Instagram

Παγκόσμια ημέρα του άντρα λέει είναι σήμερα.Χρόνια πολλά σε όσους είναι ή αισθάνονται άντρες Άντε και ίσα δικαιώματα με τις γυναίκες τους εύχομαι. Η φωτό άσχετη με τη μέρα. Όπως και η μέρα #τουάντρατουπολλάβαρύμητουμιλάτετοπρωί

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on Nov 19, 2019 at 10:30am PST

View this post on Instagram

Σκυλάκι που μεγαλώνει αλλά δε σοβαρεύεται. Ε σε ποιον θα έμοιαζε; @yiannisofficial

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on Nov 7, 2019 at 3:57am PST

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η Σμαράγδα Καρύδη, πόζαρε δίπλα στο κύμα, κρατώντας μια κούπα καφέ και φορώντας το πιο πλατύ χαμόγελο στην πρώτη φωτογραφία του καλοκαιριού.

«Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της η ηθοποιός, υποδεχόμενη με το δικό της τρόπο το φετινό καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Σμαράγδα Καρύδη και κέρδισε μέσα σε λίγη μόλις ώρα χιλιάδες likes και σχόλια:

View this post on Instagram

Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα #summer2020 #ηρθε #είναιεδώ by @elenaskoula

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on May 23, 2020 at 9:41am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα