Σέρχι: Απολαμβάνω την ζωή στο Μιλάνο, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο

20:38 31/7/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ κοσμεί με την παρουσία του τα ευρωπαϊκά παρκέ εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, εκ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου.

Σε ερώτηση που του τέθηκε αναφορικά με το μέλλον του στην «φούρια ρόχας», ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο υποστήριξε, «Είμαι πάντα διαθέσιμος σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα. Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη σε προσωπικό και, παράλληλα αθλητικό επίπεδο. Το καλύτερο για την εθνική και για μένα ήταν να μην αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Παράλληλα, μιλώντας στα social media

της ισπανικής ομοσπονδίας απάντησε και για την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ισπανία για να κλείσει την καριέρα του στη Liga Endesa, είπε: «Είμαι πολύ τυχερός, αφού όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να παίξω στις ομάδες που ήθελα πραγματικά. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ιταλία, η αλήθεια είναι ότι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και δεν κοιτάω μακριά. Απολαμβάνω το παρόν και εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία που μου δίνεται στην Ιταλία».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα και πως φαντάζεται τον εαυτό του όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τόνισε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν αποσυρθώ. Το έχω σκεφτεί, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα θα έχει να κάνει με το μπάσκετ και τα σπορ αλλά δεν ξέρω, είναι δύσκολο να αποφασίσω. Ζω μια πολύ όμορφη κατάσταση στο Μιλάνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα