Σε αυτόν αφιέρωσαν την κούπα οι πρωταθλητές Εφηβοι του Ολυμπιακού

21:04 7/4/2019 - Πηγή: In.gr

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν για 3η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ και πλέον θα παλέψουν στην Καβάλα για την διατήρηση των σκήπτρων τους στο Πανελλήνιο. Άπαντες πάντως από τους Ερυθρόλευκους, έσπευσαν να αφιερώσουν τον τίτλο στον Ανδρέα Τσουμάνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και χειρουργήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή.

Ο Δημήτρης

Τσαλδάρης δήλωσε αρχικά: «Είναι η πρώτη μου κούπα ως προπονητής. Ένιωσα πολύ ωραία. Ήταν μια πολύ ωραία αρχή! Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε ένα ακόμη πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα.Ήταν ένας δύσκολος δρόμος, όμως, τα παιδιά έδειξαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς χαρακτήρα, προσωπικότητα και το ταλέντο τους.

Έμειναν συγκεντρωμένοι και έκαναν αυτό που έπρεπε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Θέλουμε να αφιερώσουμε ως ομάδα και εγώ προσωπικά το πρωτάθλημα αυτό στον Ανδρέα Τσουμάνη, τον οποίο χάσαμε λόγω τραυματισμού. Ο Ανδρέας ήταν πολύ σημαντικός κρίκος αυτής της αλυσίδας και αυτής της προσπάθειας. Ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου».

Από την μεριά του ο Ηλίας Μωραΐτης δήλωσε «Δεν υπάρχει το συναίσθημα του να κατακτάς τον πρώτο σου τίτλο. Είναι κάτι ξεχωριστό που θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Σκοπός μας τώρα είναι η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος» ενώ στο δίκαιο του sweep αναφέρθηκε ο Ιωσήφ Κολοβέρος:

«Παίξαμε καλά και στα δύο παιχνίδια και έπρεπε να κερδίσουμε. Βγάλαμε την πολύ καλή δουλειά που κάναμε στο γήπεδο και καταφέραμε να φτάσουμε με sweep στον τίτλο».

Ο Παναγιώτης Οικονόμου από την πλευρά του δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε και στο Πανελλήνιο. Να επισημάνουμε πως τα περισσότερα παιδιά θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο. Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Η κρυφή μας επιθυμία είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο» με τον Θωμά Ζευγαρά να τονίζει πως: «Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που κατακτάμε αυτό την τίτλο. Η σκληρή δουλειά και η θέληση είναι τα στοιχεία που μας έφεραν ως εδώ. Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στην οικογένειά μου, σε όλη την ομάδα και ιδιαίτερα στον Ανδρέα Τσουμάνη.

Είναι μια πολύ σημαντική απώλεια για εμάς, όμως, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του στο Πανελλήνιο και να κάνουμε κάτι καλό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα