Σάρον Όζμπορν: Πριν και μετά το… λίφτινγκ στο πρόσωπο

10:57 23/9/2019 - Πηγή: In.gr

Η Σάρον Όζμπορν περπάτησε στο κόκκινο χαλί της 71ης απονομής των βραβείων Emmy και πόζαρε μπροστά στα αμέτρητα φλας, χωρίς να δείχνει το φόρεμά της αλλά… το λίφτινγκ που έκανε στο πρόσωπό της!

Η σύζυγος του Όζι Όζμπορν υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση και συγκεκριμένα σε λίφτινγκ προσώπου, μόλις πριν λίγες εβδομάδες και όπως η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά «όλα σηκώθηκαν προς τα πάνω».

Το «νέο» της πρόσωπο έδειξε για πρώτη φορά στις 9 Σεπτεμβρίου κατά την διάρκεια της εκπομπής της «The Talk» ενώ μάλιστα, αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια της επέμβασης

πονούσε λίγο, ειδικά στο κάτω μέρος του πιγουνιού της. Διαβεβαίωσε όμως τους πάντες ότι άξιζε τον κόπο, αφού ήταν κάτι το οποίο ήθελε να κάνει.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel εμφανίστηκε ιδιαίτερα ειλικρινής σχετικά με την όλη διαδικασία: «Eίναι πλέον τόσο δημοφιλείς τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες το να κάνουν λίφτινγκ προσώπου και ταυτόχρονα υπάρχουν τόσο λίγοι πραγματικά καλοί πλαστικοί χειρούργοι που καλό θα ήταν να μπορεί κανείς να βρει το σωστό ώστε αν πάει να αλλάξει κάτι, να το κάνει σωστά».

Η Σάρον Όζμπορν πραγματικά «έλαμψε» μετά την νέα αισθητική επέμβαση και οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν!

Η Σάρον Όζμπορν πριν το λίφτινγκ προσώπου:

View this post on Instagram

Happy Holidays!

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on Nov 27, 2018 at 8:44am PST

Το «νέο» πρόσωπο της Σάρον Όζμπορν στα βραβεία Emmy:

Keywords
Τυχαία Θέματα