Σάλος με τον Πελεκούδα

00:04 14/7/2020 - Πηγή: In.gr

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει τον παίκτη του Παναθηναϊκού και πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, Παναγιώτη Πελεκούδα να τραγουδάει μαζί με τους οπαδούς του Τριφυλλιού υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πήγε στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», για να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς της την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πρώτο μετά από το 14 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Παναγιώτης Πελεκούδας πήρε την ντουντούκα και έδωσε το… σύνθημα στους οπαδούς του Τριφυλλιού για να τραγουδήσουν όλοι μαζί υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Αυτό που προκαλεί το κοινό αίσθημα είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι μόνο παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά και πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ. Του συνδικαλιστικού οργάνου των βολεϊμπολιστών. Είναι δηλαδή ο άνθρωπος που εκπροσωπεί όλους τους αθλητές, που αγωνίζονται στο ελληνικό βόλεϊ. Θα έπρεπε να είναι διπλά προσεκτικός και να έχει καλύτερη συμπεριφορά από τη στιγμή που κατέχει τη συγκεκριμένη θέση.

Το βίντεο που τον δείχνει να βρίζει χυδαία τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει σάλο και πολλές αντιδράσεις. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, στο οποίο φυσικά όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, όπως ορίζεται ρητά στην εποχή του κοροναϊού, ο Πελεκούδας παίρνει την ντουντούκα και επιδίδεται σε… υβριστικό παραλήρημα.

Δείτε το βίντεο:

Panathinaikos' fans celebrate with the team for winning the Greek volley league,after the last game against Olympiakos

Panathinaikos' fans celebrate with the team for winning the Greek volley league,after the last game against Olympiakos 12.07.2020

Δημοσιεύτηκε από Ultras World στις Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα