Σάκοτα: «Είμαι περήφανος, πριν 5 χρόνια βρισκόμασταν στην Α2»

10:02 15/2/2019 - Πηγή: In.gr

Περήφανος για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό Κύπελλο νιώθει ο Ντούσαν Σάκοτα, όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου εν όψει της διοργάνωσης στο Ρίο. Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για την πορεία της «Ένωσης» από την Α2 στο σήμερα, ενώ εγγυήθηκε πως η ΑΕΚ θα παλέψει για το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για το κλαμπ, όπως είπε και

ο προπονητής. Πριν 5 χρόνια ήμασταν στην δεύτερη κατηγορία σε μια μη επαγγελματική κατηγορία και τώρα η ομάδα γυρίζει τον κόσμο και βρίσκεται στη Νότια Αμερική για ένα σημαντικό τουρνουά. Για μένα προσωπικά είναι μεγάλη η περηφάνια γιατί είμαι στην ομάδα από την πρώτη στιγμή. Είναι κάτι πολύ ωραίο και θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την παρουσία για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο. Ποτέ δεν μπορείς να εγγυηθείς κάτι, αλλά εμείς θα εγγυηθούμε ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο 32χρονος άσος.

Αναφερόμενος στο ρυθμό που θέλει να παίξει η ΑΕΚ υπογράμμισε:«Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, γιατί πρόκειται για δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα επιβάλει το στυλ παιχνιδιού της στην άλλη. Εμείς θέλουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό».
Keywords
Τυχαία Θέματα