Ρουσφέτια… φωτιά από τον παππού

11:32 19/1/2020 - Πηγή: In.gr

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην περιοχή της Λαμίας, όπως πληροφορούμαστε από τους εκεί «πράκτορές» μας. Πολλά τα ρουσφέτια που θέλουν να κάνουν κάποιοι αλλά ορισμένα… βγάζουν μάτι.

Για παράδειγμα, πατέρας πολύ γνωστού υπουργού προωθεί δικές τους επιλογές για το Πυροσβεστικό Σώμα.

Οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί έχουν βάλει λυτούς και δεμένους στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Ενας διοικητής στη Βοιωτία επί παραδείγματι επιδιώκει να γίνει ταξίαρχος και Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Η πλάκα είναι ότι τον κατηγορούν πως το καλοκαίρι, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου είχε πάρει… αναρρωτική άδεια.

Άλλος διοικητής σε νησί του νοτίου Αιγαίου επίσης επιδιώκει να γίνει και αυτός Ταξίαρχος και Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Η μοίρα όμως τον έφερε στο νησί του Αιγαίου αλλά λένε γι’ αυτόν ότι δεν ενδιαφέρεται και πολύ για την υπηρεσία γιατί… βαριέται όπως και ο ίδιος δηλώνει.

Ενας αντιπύραρχος που θέλει τώρα (και πιέζει) να γίνει διοικητής στη Φθιώτιδα κατηγορείται ότι έχει παραιτηθεί 3 φορές σε αντίστοιχες αντιπυρικές περιόδους κι έτσι έχει γλιτώσει την πολύ δουλειά. Να όμως που έχει φύλακα άγγελο έναν πολύ γνωστό πολιτευτή με πολλά χρόνια στο κουρμπέτι ο οποίος και τον προωθεί γιατί, λέει, είναι… αρχαιότερος ως προς την ηλικία.

Τέλος ένας ακόμη αντιπύραρχος, ο οποίος αντιμετώπισε και πρόβλημα υγείας και θα έπρεπε να είναι σε υπηρεσία γραφείου, έχει επανέλθει… μάχιμος και διεκδικεί προαγωγή αν και είναι μικρότερος σε βαθμό από τους άλλους, αλλά μεγαλύτερος σε ηλικία.

Όλα αυτά τα παραδείγματα αφορούν ρουσφέτια που προωθούνται προς την κεντρική διοίκηση με τις ευλογίες (και τα πιεστικά τηλεφωνήματα) του εν λόγω συγγενή του γνωστού πολιτικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα