Ρένος Χαραλαμπίδης: Αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε ποτέ

19:02 31/7/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ…

View this post on Instagram

Κρατώντας μιά μηχανή λήψης super 8 , είναι σαν να κρατάς τον πιο προσωπικό κινηματογράφο του 20ου αιώνα. Τότε που και η πιο απλή καταγραφή κινούμενης εικόνας είχε απαιτήσεις και Αρα χρειαζόταν προετοιμασία και σκέψη. Δεν νοσταλγώ απλά έτυχε σήμερα να περάσει από μπροστά μου αυτή η φωτογραφία

που αν θυμάμαι καλά τραβήχτηκε τουλάχιστον πριν 15 χρόνια.

A post shared by Renos Haralambidis (@renosharalambidis) on Apr 25, 2020 at 7:54am PDT

«Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο»

«Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Γνωριζόμαστε με τους γονείς μας μέχρι το τέλος. Ο πατέρας μου δε με έχει δει ποτέ 50 χρονών, όπως και εγώ πρώτη φορά τον βλέπω 90. Είμαι μοναχοπαίδι. Η μητέρα μου, που είναι 83, μού έδωσε μια συμβουλή. ‘Ρένο μου έχουμε καταλάβει πια τι παιδί έχουμε κάνει. Θέλω μόνο μια χάρη να μου κάνεις για να είμαι ήσυχη όταν πεθάνω. Θα βάζεις λίγα λεφτά σε ένα γηροκομείο για να ξέρουμε ότι έχεις να πας κάπου στα γεράματα και κάνε ό,τι θέλεις’. Αν πας σε γηροκομείο θα δεις ανθρώπους που κάνανε παιδιά και οικογένεια και είναι εκεί. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον του», είπε ο Η μοναξιά είναι σκληρή παρέα, αλλά σε οδηγεί και σε μονοπάτια φιλοσοφίας. Βέβαια έχει και δύο μικρά δώρα, που είναι η γαλήνη και η ελευθερία. Αλλά είναι η πιο σκληρή παρέα.

«Η μοναξιά είναι σκληρή παρέα, αλλά σε οδηγεί και σε μονοπάτια φιλοσοφίας. Βέβαια έχει και δύο μικρά δώρα, που είναι η γαλήνη και η ελευθερία. Αλλά είναι η πιο σκληρή παρέα», κατέληξε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δείτε εδώ τι δήλωσε
Keywords
Τυχαία Θέματα