Ψευτογιατρός Θεσσαλονίκη: Μεγάλα «φέσια» σε ασθενείς – Απάτες ακόμα και στην εφορία

23:31 9/7/2020 - Πηγή: In.gr

Νέες καταγγελίες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τη δράση και τις πρακτικές της ψευτογιατρίνας στη Θεσσαλονίκη, με την επιτήδεια γυναίκα να εμφανίζεται με χίλια πρόσωπα σε διάφορες απάτες.

Τουλάχιστον 20 κάτοικοι στην περιοχή όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη,

έχουν πέσει θύματα των πρακτικών της.

Άνθρωποι γνωστοί της, γείτονες, αφού διέμενε από μικρή στην ίδια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, τους οποίους ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες τους, κατάφερε να τους εξαπατήσει όλους.

Σε ανθρώπους ηλικιωμένους, με κινητικά προβλήματα, εμφανίστηκε πρόθυμη να πάει εκείνη να πάρει την σύνταξή τους και να την πηγαίνει στο σπίτι, σύνταξη που δεν έφτανε ποτέ τελικά στα χέρια των ηλικιωμένων.

Ασφάλειες αυτοκινήτων, διπλώματα, σε κάθε περίπτωση τα λεφτά όσων την εμπιστεύτηκαν έκαναν φτερά.

Σχετικά με τον έρανο που διοργάνωσε η εν λόγω γυναίκα για να συγκεντρωθούν χρήματα για την κουμπάρα της που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, ο έρανος έγινε και το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 12.000 ευρώ.

Επίσης στις νέες καταγγελίες, συγκαταλέγεται και ένας καρκινοπαθής από τη Β. Ελλάδα ο οποίος της έδωσε 18.000 ευρώ για να κάνει τον διαμεσολαβητή σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι η «ψευτογιατρίνα» το 2014 είχε κατέβει υποψήφια ως δημοτική σύμβουλος. Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες ότι η δημοτική Αρχή γνώριζε τα πάντα, κάτι που αρνείται ο κ. Δανιηλίδης ο οποίος ανέφερε ότι σύντομα θα αποκαλύψει την ταυτότητα της εν λόγω κυρίας καθώς και το πότε σταμάτησε στο Δήμο.

 Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:
Keywords
Τυχαία Θέματα