Πρίγκιπας Άντριου : Ανήλικη αναγκάστηκε να «κοιμηθεί» μαζί του

19:53 1/8/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Τζέφρι Επστάιν ανάγκασε μία ανήλικη να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, προκειμένου να συγκεντρώσει ενοχοποιητικό υλικό για τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ώστε να μπορεί να τον εκβιάσει.

Αυτό αναφέρουν δικαστικά έγγραφα παλιότερης υπόθεσης, που ήρθαν τώρα στο φως, σύμφωνα με τον Guardian. Ένα από τα έγγραφα, που δημοσιοποιήθηκαν από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, υποστηρίζει ότι ο Επστάιν – ο χρηματιστής που αυτοκτόνησε στη φυλακή προτού δικαστεί για trafficking – διέταξε την ανήλικη να «δώσει στον πρίγκιπα οτιδήποτε απαιτήσει και να του δώσει αναφορά με τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης».

Το έγγραφο δεν αναφέρει το όνομα της ανήλικης, αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για την Virginia Giuffre, που ήδη έχει καταγγείλει δημόσια ότι είχε υποχρεωθεί να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, κάτι που εκείνος αρνείται κατηγορηματικά.

Η μία από τις τρεις περιπτώσεις που αναγκάστηκε η ανήλικη να κάνει σεξ με τον Άντριου ήταν στο ιδιωτικό νησί του Επστάιν, στις Παρθένες Νήσους. Οι άλλες δύο φορές ήταν στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τα έγγραφα, που δεν αναφέρουν συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Ο Επστάιν φέρεται να διακινούσε σεξουαλικά το κορίτσι σε ισχυρούς ανθρώπους, «για να κερδίσει την εύνοιά τους για επιχειρηματικό, προσωπικό, πολιτικό και οικονομικό όφελος, όπως και για αποκτήσει σημαντικές πληροφορίες για εκβιασμό». Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται «αρκετοί εξέχοντες Αμερικανοί πολιτικοί, ισχυρά επιχειρηματικά στελέχη, ξένοι πρόεδροι, ένας γνωστός πρωθυπουργός και άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες».

Ο Άντριου ασκούσε πιέσεις στους Αμερικανούς υπέρ του Επστάιν

Επιπλέον, στα έγγραφα διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι ο πρίγκιπας Άντριου προσπάθησε να ασκήσει πιέσεις στις ΗΠΑ, για λογαριασμό του Έπσταϊν, προκειμένου να τον βοηθήσει να πετύχει έναν «ευνοϊκό δικαστικό διακανονισμό».

Τα έγγραφα είναι υλικό από τη δικαστική διαμάχη του 2015 της 36χρονης σήμερα Giuffre, με τον Επστάιν και την Μάξγουελ, τους οποίους είχε κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση. Δικηγόροι της Μάξγουελ είχαν προσπαθήσει να μπλοκάρουν τη δημοσιοποίηση των εγγράφων, αλλά δικαστής απέρριψε το αίτημά τους. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το 2015, δικαστής είχε δώσει εντολή να διαγραφούν από τα πρακτικά οι ισχυρισμοί για τον πρίγκιπα Άντριου, χωρίς να αποφανθεί αν είναι αληθινοί.

Σε αυτά τα έγγραφα αναφέρεται επίσης ότι η πρώην σύντροφος του Έπσταϊν προσέγγισε για πρώτη φορά την ανήλικη το 1999, όταν ήταν 15 ετών. Ο Έπσταϊν την κράτησε ως «σκλάβα του σεξ» από το 1999 έως το 2002, προτού εκείνη το σκάσει και διαφύγει σε άλλη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα