Πρεμιέρα με νίκη για την Μακάμπι

23:16 1/10/2020 - Πηγή: In.gr

Μπορεί Ουίλμπεκιν και Ντόρσει να μην πέτυχαν δηψήφιο αριθμό πόντων, αλλά η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε τις λύσεις και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Άνχελο Καλοϊάρο (18π, 4 ριμπ, 2 ασίστ) πήρε τη νίκη στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας επί της Άλμπα Βερολίνου με 80-73.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και δημιούργησαν προβλήματα στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο και ολοκληρώθηκε με διαφορά δέκα πόντων υπέρ της Άλμπα (19-29).

Στη συνέχεια, όμως η ισραηλινή ομάδα με πολύ καλή άμυνα και επιθετική συγκομιδή 30 πόντων

στη δεύτερη περίοδο πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (49-41).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο στο σκορ (18-17), ο Γκρέιντζερ με δύο συνεχόμενα τρίποντα προσπάθησε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο οι Μπλέιζερ, Ζίζιτς και Καλοϊάρο με σουτ δύο πόντων δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να μπουν σε θέση ισχύος.

Η διαφορά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα με την Μακάμπι να βρίσκεται μπροστά με εννέα πόντους διαφορά στις αρχές της τέταρτης και τελευταίας περιόδου. Τελικώς, τα σουτ των Καλοϊάρο και Μπράιαντ ήταν αυτά που έδωσαν λύση στους γηπεδούχους για να επικρατήσουν τελικώς με σκορ 80-73.

Την επόμενη αγωνιστική η Μακάμπι φιλοξενείται στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, ενώ η Άλμπα υποδέχεται στο Βερολίνο την Μπάγερν σε μία γερμανική «μονομαχία».

Τα δεκάλεπτα: 19-29, 49-41, 67-58, 80-73

Keywords
Τυχαία Θέματα