Πώς θα περάσουν τα ζώδια στις γιορτές;

20:01 9/12/2019 - Πηγή: In.gr

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά βρίσκονται μιαν ανάσα μακριά και όλοι λίγο – πολύ έχουν μπει στο κλίμα των γιορτών.

Πώς θα κυλήσουν όμως οι άγιες τούτες μέρες για το κάθε ζώδιο;

Παρακάτω θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες και όλα όσα πρέπει να θυμάστε για να να σας μείνουν αξέχαστες οι φετινές γιορτές…

Κριός

Νιώθεις τύψεις όποτε απαντάς αρνητικά στις προσκλήσεις συγγενών ή φίλων. Κακώς.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για κάτι τέτοιο. Εξάλλου, δε γίνεται να βρίσκεσαι σε πολλά μέρη ταυτόχρονα, ένα σπίτι θα επισκεφθείς τα Χριστούγεννα, κι αυτό πιθανότατα θα είναι των κοντινών σου ανθρώπων.

Ταύρος

Είσαι ευαίσθητο ζώδιο. Εύκολα μπορεί να νιώσεις μοναξιά· πόσο μάλλον την χουχουλιάρικη περίοδο των Χριστουγέννων. Δεν είσαι ρηχός/ή αν αυτό που σκέφτεσαι είναι πόσο θα ήθελες να φιλήσεις κάποιον κάτω από το γκι.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις άσχημα επειδή νιώθεις στρες. Ναι, μπορεί να είναι η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου, ωστόσο αυτόματα αυτό ακριβώς σου δημιουργεί την εμμονή ότι πρέπει να περάσεις καλά.

Καρκίνος

Όποτε πλησιάζουν οι γιορτές νιώθεις την υποχρέωση να δωρίσεις κι από κάτι σε όλους τους (σχετικά) κοντινούς σου ανθρώπους. Χαλάρωσε, βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και αγόρασε για τους άλλους καρτούλες ή χριστουγεννιάτικα φάνσι μολυβάκια. Αν σ’ αγαπούν θα εκτιμήσουν την κίνηση.

Λέων

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι για εσένα η διατροφή και πόσο παλεύεις για να κρατήσεις το κορμί σου αγαλματένιο. Είναι γιορτές όμως, και τα μελομακάρονα σου θα φας, και τους κουραμπιέδες σου και όλες αυτές τις λιχουδιές που βρίσκονται στο γιορτινό τραπέζι.

Παρθένος

Έχεις βάλει κάποιους στόχους για τον επόμενο χρόνο και είναι απολύτως κατανοητό πως θέλεις να τους επιτύχεις. Ίσως να νοικιάσεις σπίτι ή να αγοράσεις αυτοκίνητο. Είναι εντελώς φυσιολογικό να προτιμάς να δωρίσεις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες από το να χαλάσεις μια περιουσία.

Ζυγός

Κάθε άνθρωπος έχει τις παραξενιές του και τα δικά του βιώματα. Σε όλους μας έχει τύχει μία άλλοτε ευχάριστη παράδοση ή συνήθεια, λόγω κάποιον συγκυριών να τη συνδέσουμε με κάτι αρνητικό. Αν δε θέλεις να αναβιώσεις μία παράδοση η οποία πλέον σου φαίνεται δυσάρεστη, απλώς μην το κάνεις.

Σκορπιός

Επειδή τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, δε σημαίνει ότι εσύ δεν μπορείς να νοσταλγήσεις ανθρώπους που είναι μακριά, δεν είναι πια εδώ ή ακόμα και προηγούμενες σχέσεις.

Τοξότης

Τοξότη, είσαι όλον τον χρόνο μεσ’ τη τρελή χαρά, πίστεψέ μας μπορείς να είσαι και τώρα. Μη ντρέπεσαι επειδή θέλεις να βάλεις γκλίτερ παντού και να φορέσεις κερατάκια τάρανδου στο κεφάλι. Δε θα σε παρεξηγήσει κανείς επειδή θέλεις να νιώσεις παιδάκι την καταλληλότερη περίοδο του χρόνου.

Αιγόκερως

Ναι, γενικά είσαι λίγο παραπονιάρης. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ότι, αν συνεχίσεις να είσαι παραπονιάρης αυτήν την εποχή του χρόνου, θα σε παρεξηγήσουν. Οι δικοί σου σ’ αγαπούν και γνωρίζουν ποια είναι τα ελαττώματά σου.

Υδροχόος

Μπορεί να θεωρείς τις γιορτές μία ηλίθια αφορμή για να ξοδέψει κάποιος λεφτά και πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι ανούσιο γιατί όλοι υποκρίνονται τους καλούς για μερικές μέρες, ωστόσο φέτος μπορείς να αλλάξεις ρότα. Μπορείς απλώς να σταματήσεις για λίγο τη δουλειά και να κάνεις ένα διάλειμμα.

Ιχθύες

Είσαι συναισθηματικός και πιστεύεις ότι είναι ρομαντικό να ακολουθούμε τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που έχουν γνώμονα την αγάπη. Παρ’ όλα αυτά θυμήσου ότι δεν είναι υποχρεωτικό να τις τηρήσεις, μπορείς να φτιάξεις και τις δικές σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα