Ποια είναι τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός Διδύμου;

08:52 11/1/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Δίδυμος είναι «λουσμένος» με καμάρι και φως. Εύκολα μπορεί κανείς να τον παρατηρήσει μέσα στο πλήθος, από το ορεξάτο του περπάτημα, που είναι χαρακτηριστικό των ζωδίων του αέρα.

Ο Δίδυμος είναι σίγουρος και δυναμικός, δεν πατάει στην γη και έχει πολύ κέφι. Ενδιαφέρεται να ψαρεύει «κομπλιμέντα» και να αρέσει. Αγαπά να παίζει με τα μαλλιά του και λατρεύει το.. κομμωτήριο! Σπάνια θα πετύχεις Δίδυμο με άβαφο μαλλί. Προτιμούν το ξανθό και οποιοδήποτε σέξι

χρώμα στα μαλλιά.

Τα μάτια είναι έντονα και στρογγυλά, μοιάζουν σκούρα αλλά στο φως έχουν αποχρώσεις του μελί και του πράσινου. Αγαπούν τα καλλυντικά και για αυτό ένας Δίδυμος σίγουρα έχει ένα μικρό νεσεσέρ στην τσάντα του.

Είναι διαρκώς σε κίνηση και μονίμως σε άγχος. Το σώμα τους είναι συνήθως αδύνατο και παχαίνουν συνήθως στην κοιλιά ή τους γοφούς. Είναι άτομα εύστροφα, με έξυπνες ατάκες και γρήγορο λόγο. Χειρονομούν και μιλούν δυνατά, γελούν δυνατά και σπρώχνουν καθώς μιλάνε.

Στο στιλ είναι άσσοι. Εκτιμούν το καλό γούστο και έχουν αίσθηση του ωραίου. Απολαμβάνουν τα ακριβά ρούχα και τα φίνα υφάσματα. Απολαμβάνουν συζητήσεις για την μόδα και τα καλό φαγητό. Τέλος οι Δίδυμοι τα ξέρουν όλα (έτσι νομίζουν), οπότε μην προσπαθήσετε να τους επιβάλετε την άποψη σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα