Ποια αρνητική πρωτιά δεν ενοχλεί τον Χοσέ Χολέμπας

18:21 5/4/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Χοσέ Χολέμπας, αυτήν τη στιγμή, είναι μαζί με τον Τζέφερσον Λέρμα οι παίκτες με τις περισσότερες κίτρινες στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας αντικρίσει από 11 έκαστος.

Αυτή η αρνητική πρωτιά πάντως δεν πτοεί τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που ανέφερε πως δεν είναι κάτι σημαντικό και ότι τις δέχεται κυρίως για διαμαρτυρίες.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι μιλάνε συνεχώς για τις κίτρινες κάρτες. Όταν κάνεις ένα τάκλιν και αρχίζεις να γκρινιάζεις, αυτό είναι συναισθηματικό. Αυτό είναι

το ποδόσφαιρο. Εμένα δεν με ενοχλεί.

Είναι απλά μια κίτρινη κάρτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τέτοιος θόρυβος. Και 20 κάρτες να πάρω, τις πήρα. Και τι έγινε; Μερικές φορές βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ τις αποφάσεις των διαιτητών».

Αντίθετη άποψη έχει ωστόσο ο προπονητής του Χολέμπας στη Γουότφορντ, Χάβι Γκράθια:

«Είναι αλήθεια ότι ο Χοσέ δέχεται πολλές κίτρινες κάρτες. Νομίζω ότι τη νέα σεζόν πρέπει να τα καταφέρει καλύτερα σε αυτό το θέμα.

Υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους παίρνει κανείς κίτρινη και ορισμένοι έχουν να κάνουν με θέμα συμπεριφοράς. Πράγματι ο Χοσέ μαζεύει αρκετές κάρτες.

Είναι κάτι που πρέπει να το δεχτούμε, αλλά όχι να το δεχτούμε χωρίς να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Εγώ προσπαθώ να μιλάω στους παίκτες μου για τους διαφορετικούς λόγους που δέχονται κίτρινη».

Keywords
Τυχαία Θέματα