«Περηφάνια» Ολυμπιακού για Τσιτσιπά και μήνυμα για τη Μακεδονία

15:20 20/1/2019 - Πηγή: In.gr

Η συγκλονιστική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ προκάλεσε ενθουσιασμό και έκρηξη χαράς σε όλους τους Ελληνας. Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να συμμετέχει στους πανηγυρισμούς που προκάλεσε ο Ελληνας τενίστας.

Με μήνυμα που ανέβασε στα social media του συλλόγου, η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ αποθέωσε τον Τσιτσιπά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Συγχαρητήρια Στέφανε για έναν εκπληκτικό αγώνα σήμερα και την μεγάλη σου πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open! Είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα!».

Ελάχιστα λεπτά μετά, οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα και για το Μακεδονικό, ενόψει και της πορείας στο Σύνταγμα, σημειώνοντας με σαφήνεια πως: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!».

Αναλυτικά τα μηνύματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Τσιτσιπά και Μακεδονικό:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συγχαρητήρια Στέφανε για έναν εκπληκτικό αγώνα σήμερα και την μεγάλη σου πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open! Είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα! / @stefanostsitsipas98 congratulations on an awesome match today and for reaching your first quarterfinal at a Grand Slam! History in the making #AusOpen #Tsitsipas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις 20 Ιαν, 2019 στις 4:30 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! / MACEDONIA was, is and will always be GREEK! #olympiacos #MacedoniaIsGreek #greece #piraeus #gate7 #Συλλαλητήριο #Μακεδονία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις 20 Ιαν, 2019 στις 4:40 πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα