Πασαρέλα επωνύμων στον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς

19:02 21/9/2019 - Πηγή: In.gr

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν καλεσμένοι στο γάμο της σχεδιάστριας μόδας Μίσα Νούνου, ο οποίος έγινε στην Ιταλία, σε μία βίλα με θέα την Ρώμη.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ήταν μεταξύ της πλειάδας διασήμων που παρέστησαν στον χλιδάτο γάμο της σχεδιάστριας Μίσα Νούνου. Πολλοί πιστώνουν στη Νούνου ότι ήταν εκείνη που γνώρισε τη Μέγκαν στον Χάρι το 2016. Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι δεν έφεραν μαζί τους στη Ρώμη το μωρό τους, τον μικρό Άρτσι που γεννήθηκε τον Μάιο.

Δείτε ακόμα – Μέγκαν και Χάρι
απαντούν στους haters με… Δαλάι Λάμα

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ πέταξαν από τις ΗΠΑ για να βρεθούν μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, μαζί με την Κέιτι Πέρι και τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ, το διάσημο μοντέλο Κάρλι Κλος, τον Βρετανό παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν και τις ξαδέλφες του Χάρι, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Δείτε ακόμα – Παντρεύονται η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ

Η Νούνου, η οποία έχει γεννηθεί στο Μπαχρέιν και ζει στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον Αμερικανό μεγιστάνα των πετρελαίων Μάικλ Χες σε μια τελετή, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στην πολυτελή Villa Aurelia.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και σήμερα Σάββατο με ένα πάρτι στη Τσινετσιτά, τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο της Ιταλίας, στα νοτιοανατολικά περίχωρα της Ρώμης.

View this post on Instagram

@mishanonoo, @princesseugenie, @beayork arriving at @villaaureliagianicolo in @roma for @mishanonoo and @mikeyhess wedding 9/20/19. : Reuters #mishanonoo#mishanonoowedding#wedding#weddininitaly#romeitaly#villaaurelia#villaaureliagianicolo#villaaureliawedding#princesseugenie#princessbeatrice#harryandmeghan#meghanandharry#sussexroyal#sussexsquad#meyhive

A post shared by Melanated Mona Princess (@thatssosussex) on Sep 21, 2019 at 5:17am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα