ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Ρώσος γκολκίπερ Άντον Μιτριούσκιν

15:52 30/8/2020 - Πηγή: In.gr

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Ο Αμπελ Φερέιρα δεν θέλει να πορευτεί με το δίδυμο που έχει τώρα στη διάθεσή του. Ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς του κάνει εν μέρει, αλλά ο Πασχαλάκης όχι. Και αυτό φάνηκε και από το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Σέρβο. Και όχι τον «Πάσχα», για τον οποίο το κλίμα είναι αρκετά βαρύ (κυρίως από τον κόσμο).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ είχε επαφή με έναν γκολκίπερ που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει λύση για τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αντον Μιτριούσκιν, ο οποίος προτάθηκε και φέρεται να εξετάζεται ως μία πιθανή λύση για τους Θεσσαλονικείς.

Ο 24χρονος (08/02/1996) Ρώσος τερματοφύλακας προτάθηκε στον Γιώργο Σαββίδη προσωπικά και λέγεται ότι είχε και ο ίδιος επικοινωνία με τον γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χωρίς να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης, αλλά και εάν ο ΠΑΟΚ θα δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Ο Μιτριούσκιν είναι «προϊόν» της Ακαδημίας της Σπαρτάκ Μόσχας, με τη φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο σε ηλικί μόλις 18 ετών. Εντούτοις, δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού και έτσι το 2016 μεταπήδησε στην Ελβετική Σιόν, όπου εξελίχθηκε σε βασική επιλογή το μεγαλύτερο διάστημα. Εως και πριν δυο χρόνια ο Μιτριούσκιν αποτελούσες τον βασικό γκολκίπερ της Εθνικής Ελπίδων της Ρωσίας, έχοντας συνολικά 14 συμμετοχές.

Πριν από περίπου έναν μήνα η Μονακό του ζήτησε να προετοιμαστεί μαζί της και να τον δοκιμάσει, όπως και έγινε, με τον Ρώσο γκολκίπερ, ωστόσο, να μην τα βρίσκει με τους Γάλλους και να αποχωρεί. Ενώ το ίδιο έγινε και με τη Ναντ.

Αυτό το διάστημα το όνομά του «παίζει» δυνατά για την αγγλική Νόριτς, που υποβιβάστηκε από την Premier League στην Championship, για την Μπλάκμπερν την Τορίνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΙΤΡΙΟΥΣΚΙΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Ρώσος, Άντον Μιτριούσκιν,paok, rosos, anton mitriouskin