ΠΑΟΚ: «Αγώνας δρόμου» ενόψει του τελικού για τον Φιλ Γκος

10:04 15/2/2019 - Πηγή: In.gr

Μετά τη νίκη επί της Κύμης που σήμανε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο για πανηγυρισμούς.

Ο τελικός με τον Παναθηναϊκό διεξάγεται την προσεχή Κυριακή (17/2) -στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου- συνεπώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του δεν έχουν περιθώρια για χαλάρωση.

Οι ασπρόμαυροι άρχισαν ήδη την προετοιμασία τους με το πρόβλημα να αφορά τον Φιλ Γκος, η συμμετοχή του οποίου

είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ, με τον χρόνο που υπάρχει για προετοιμασία να είναι ελάχιστος. Ουσιαστικά η ομάδα μπήκε από σήμερα στο γήπεδο για την προετοιμασία της, με την πρώτη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και την προπόνηση τακτικής που ακολούθησε.

Ο Phil Goss που ταλαιπωρείται πλέον και από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, προκειμένου να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο και να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον αγώνα της Κυριακής στο Ηράκλειο».

To πρόγραμμα του τελικού

Η ανακοίνωσε της ΚΑΕ για τον τελικό: «Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Κύμη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε την πρόκριση για τον 44ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου στα «Δύο Αοράκια».

Όπως έχει ανακοινώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν εισιτήρια και ο τελικός θα διεξαχθεί παρουσία μαθητών Γυμνασίου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Κρήτη το πρωί (6:30) του Σαββάτου, ενώ το μεσημέρι (15:00) θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» η συνέντευξη Τύπου του τελικού, όπου θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο ομάδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα