ΠΑΟΚ – Περιστέρι 68-75

19:59 7/3/2020 - Πηγή: In.gr

Πόσες φορές θα τρίψει ακόμα το λυχνάρι; Ο ΠΑΟΚ έχασε στην έδρα του από το Περιστέρι (68-75) και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη νίκη του Άρη επί του Ηφαίστου, τον αφήνει μόνο στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του «δικεφάλου» φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, όχι επειδή ηττήθηκαν, αλλά επειδή δεν έβγαλαν το πάθος που θα ήθελαν οι φίλοι της

ομάδας, οι οποίοι μετά το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

Οι κραυγές «μισθοφόροι» συνόδεψαν τους παίκτες μέχρι τα αποδυτήρια, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι πανηγύριζαν μια σπουδαία, όσο και δίκαιη νίκη.

Με τον Χάτσερ και τον Γκρέι να «πυροβολούν» από την περιφέρεια, με τον Μορέιρα να σκεπάζει τα καλάθια και να αποτελεί φόβητρο για όποιον έμπαινε στο «ζωγραφιστό», οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετικά ισορροπημένη ανάπτυξη, αλλά και καλή άμυνα.

Βοήθησε ο Κέιν, ήταν θετικός ο Βασιλόπουλος, είχε τις στιγμές του ο Σαλούστρος, όλοι -καθένας στο μέτρο του δυνατού- έκαναν ένα βήμα μπροστά, για να φύγει το Περιστέρι με το «διπλό» από την Πυλαία.

Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι έπαιζαν μπάσκετ αλάνας, με τον Ουίλιαμς να είναι εκτός τόπου και χρόνου, τον Σόρτερ να παλεύει να κρατήσει όρθια την ομάδα, τον Μπράουν με τον Μπεστ να έχουν συμπληρωματικό ρόλο στο σκοράρισμα και τον Μαργαρίτη να παλεύει μόνος του να σώσει την τιμή της «ασπρόμαυρης» φροντ λάιν.

Παρότι είχαν το αβαντάζ που δίνει η έδρα, πήραν σφυρίγματα σε κρίσιμες στιγμές, δεν κατόρθωσαν να νικήσουν το Περιστέρι, το οποίο σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ, δίχως να επιτρέψει να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά του.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 35-35, 51-52, 68-75.

Keywords
Τυχαία Θέματα