ΠΑΟΚ : Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

08:32 30/9/2020 - Πηγή: In.gr

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ξορκίσει την κατάρα και να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να νικήσει την Κράσνονταρ, που δεν τρομάζει, μετά και το 2-1 υπέρ των Ρώσων την περασμένη εβδομάδα.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες (29/9) εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης. Ο προπονητής των «Ασπρόμαυρων» γνωστοποίησε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ριχτούν στο χορτάρι της Τούμπας για τη μεγάλη

μάχη από την οποία λείπει το όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ωστόσο, στη διάθεση του Πορτογάλου τέθηκαν οι Τσόλακ (έδειξε καλά στοιχεία στον αγώνα με τον Βόλο) και Ουαγκέ.

Από την άλλη, οι Ρώσοι έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με απώλειες. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος και επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες Βάντερσον θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι, γεγονός που χωρίς αμφιβολία ευνοεί τον «Δικέφαλο». Το «παρών», όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ γύρω από τον ρωσικό σύλλογο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει ούτε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δείτε παρακάτω όσα συνέβησαν στον πρώτο αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα