Πάνο Καμμένε, λείπεις ήδη από την Ελλάδα

14:35 15/1/2019 - Πηγή: In.gr

Πολύ δύσκολα θα βρεις υπουργό… μεγαλύτερο τρολ από τον Πάνο Καμμένο στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας επισκίασε από το συγκεκριμένο πόστο κάθε άλλον υπουργό. Κι αν ήδη δε σας έχει λείψει, θα σας λείψει στα σίγουρα.

Μας χάρισε αξέχαστες στιγμές. Ήδη από την ανάληψη της υπουργικής του θέσης, τότε που ήταν σίγουρα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην χώρα. Το κόκκινο χαλί πάνω στα τελάρα, για

να αποδώσει «τα δέοντα» στους πεσόντες στη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Οι πτήσεις του με τα ελικόπτερα. Ο λογαριασμός του στο twitter. Το γήπεδο που έκανε χειρονομίες απαράδεκτες για πολιτικό. Και τι να πει κανείς για την… γηπεδική Βουλή, τις άθλιες επιθέσεις, τα ομοφοβικά σχόλια, τις ψεκασμένες θεωρίες, τη λάσπη στον ανεμιστήρα, τη φράση στα «τέσσερα».

Και, φυσικά, η on camera αποχώρηση από τον υπουργικό θώκο. Η οποία ξεκίνησε με την έπαρση της σημαίας στο φυλάκιο του Γράμμου, με τους καημένους φαντάρους να γίνονται ο χορός αυτής της τραγωδίας. Στη συνέχεια, την θεία Κοινωνία, πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Την πτήση πάνω από τα Ίμια, για να αποτίσει φόρο τιμής στους πεσόντες του 1996, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης. Και τώρα, τον αποχαιρετισμό του με πτήση των F16.

Θυμόμαστε, αποχαιρετώντας τον τέως υπουργό Άμυνα, τις καλύτερες χειρότερες στιγμές του. Το παρακάτω βίντεο του Luben έχει κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα σούμα:

Εδώ βλέπουμε τον Πάνο Καμμένο να διδάσκει οπαδικό πολιτισμό στην Βουλή, απευθυνόμενος σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας:

Κι εδώ τον βλέπουμε να είναι οπαδός:

Εδώ βλέπουμε τον ατελέσφορο διάλογό του με τον Μπάρακ Ομπάμα…

Και, φυσικά, η αξέχαστη στιγμή που υποκλίθηκε στην… θάλασσα:

Τα tweets του παιδιού, που δεν ήταν του παιδιού, αλλά τελικά ήταν του παιδιού:

Και γενικώς τα tweets, ορισμένα εκ των οποίων έχουν χιούμορ, αν πρέπει να ομολογήσουμε κάτι:

Και μερικά είναι απλώς χυδαία. Έξαλλος με τον ομοφυλόφιλο γερμανό ΥΠΕΞ

Ο Καμμένος και οι καλύτερες εμφανίσεις του:
Ως ψαράς ειδών προς εξαφάνιση

Καμμένος με άμφια

Καμμένος με ενθουσιώδη σέλφι

Καμμένος κυβερνήτης αεροσκάφους

Και, φυσικά, η τελευταία του εμφάνιση στην Βουλή, ως υπουργός εν υαλοπωλείω:

Keywords
Τυχαία Θέματα