Παναθηναϊκός : Ψάχνει λύσεις ενόψει Λαμίας ο Μπόλονι

09:15 27/10/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση, ειδικά μετά την νέα απώλεια βαθμών κόντρα στον Βόλο και ψάχνεται για άμεσες λύσεις και τρίποντα, αρχής γενομένης από τη Λαμία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Λάζλο Μπόλονι προσπαθεί να βγάλει

άκρη και να βελτιώσει άμεσα την εικόνα της ομάδας, αλλά και τη ψυχολογία της, ενώ ταυτόχρονα στις διορθώσεις και στα πλάνα που ετοιμάζει έχει περιορισμένες λύσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να ποντάρει σε επιστροφές τραυματιών για το ματς με τη Λαμία κι έτσι θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα στη Λαμία, ενώ ο Αγιούμπ θα χάσει και τις αναμετρήσεις με Λαμία, Απόλλωνα και Ατρόμητο. Ακόμη εκτός θα μείνουν και οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης και Αντονίτο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Σαβιέρ και Χουανκάρ.

Ο Μπόλονι είναι με δεμένα τα χέρια, αφού και ο Μπουζούκης έκανε μαγνητική στους προσαγωγούς και περιμένει τα αποτελέσματα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ψάχνει λύσεις εκτός από πρόσωπα και σε διάταξη και σχηματισμό ενόψει Λαμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα