Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-3
Η πρόκριση βάφτηκε… ερυθρόλευκη! Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παιχνίδι για γερά νεύρα, με ανατροπές, πλούσιο θέαμα και νικητή τον Ολυμπιακό, με τις παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να επιστρέφουν από το 8-5 στο κρίσιμο τάι μπρέικ και να παίρνουν τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.
Οι Ερυθρόλευκες δεν τα παράτησαν όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, έκαναν την ανατροπή και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη. Μια νίκη, με την οποία ανέβασαν στο 50-0 το σερί του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και ένα γεμάτο τάι μπρέικ, τις Πράσινες να λυγίζουν στο 13-14. Το καρφί της Οικονομίδου, στην τελευταία φάση του αγώνα, κατέληξε άουτ, με τον Ολυμπιακό μετά την εξέταση της φάσης στο video-check να κάνει το 3-2.
Οι Ερυθρόλευκες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν… αέρα το πρώτο σετ. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς προηγήθηκε με 7-1 και στη συνέχεια με 13-2.
Το τελικό 25-16 ήρθε απλά για να σφραγίσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην.
Οι φιλοξενούμενες μετά το εύκολο 1-0 χαλάρωσαν, οι Πράσινες μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και με 25-14 ισοφάρισαν σε 1-1 το παιχνίδι.
Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και… αποστομωτική. Το τρίτο σετ ήταν καρμπόν το πρώτο, με τις νταμπλούχες Ελλάδας να κυριαρχούν απόλυτα στο τάραφλεξ και με 25-11 να κάνουν το 2-1.
Και πάλι όμως δεν καθάρισαν το παιχνίδι. Οι Πράσινες τα έπαιξαν όλα για όλα, προηγήθηκαν με 16-7 και έβαλαν τις βάσεις για να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ.
Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς προσπάθησαν να επιστρέψουν, μείωσαν σε 21-17, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την ολική επαναφορά, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 25-20 και να ισοφαρίζει σε 2-2 το παιχνίδι, το οποίο έμελλε να κριθεί στο τάι μπρέικ.
Εκεί οι Πράσινες μπήκαν καλύτερα, προηγήθηκαν με 4-2 και 8-5, αλλά οι Ερυθρόλευκες δεν τα παράτησαν. Ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, «έσπασαν» πολλές μπάλες πάνω στο μπλοκ, έβγαλαν άμυνες και γύρισαν το παιχνίδι, κάνοντας το 15-13 και το 3-2 στα σετ.
Τα σετ: 16-25, 25-14, 11-25, 25-20, 13-15.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Κώστας Βουτσάς: Τι αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του
- Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απαντά στην επίθεση του Γιάννη Ζουγανέλη: «Κανένας άνθρωπος δεν είναι τίποτα»
- Mega: η επίσημη ανακοίνωση για το πρόγραμμα της πρεμιέρας
- Το ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα για την καταγωγή του
- Κοροναϊός: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο Αττικόν
- Βίντεο-ντροπή: Αγόρι από την Τουρκία σκίζει επιδεικτικά την ελληνική σημαία
- Κορονοϊός: Αλλάζει όνομα - Τι αποφάσισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
- Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
- Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος, ο γοητευτικός άντρας που έκλεψε την καρδιά της!
- Πέντε λόγοι που ο σκύλος δεν έρχεται όταν τον φωνάζετε
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις In.gr
- Κοροναϊός: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο Αττικόν
- Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
- Ανένδοτη η σκοπιανή υπουργός παρά το σάλο: Δεν αφαιρώ την πινακίδα με τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας»
- Έρευνα: Πάνω από έξι στους δέκα πρόσφυγες κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού
- Συρία : Στήριξη Πομπέο σε Ερντογάν, ενώ ο Άσαντ απαντά στις απειλές της Τουρκίας
- Προσφυγικό: Ομάδες περιφρούρησης και προσφυγές κατά της επίταξης χώρων
- Ο κοροναϊός αλλάζει όνομα –Το σκεπτικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και οι εξελίξεις για το εμβόλιο
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-3
- Γράφει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Βαλμπουενά
- Λιβύη : Η ζημία του αποκλεισμού της πετρελαϊκής βιομηχανίας φθάνει το 1 δισ. δολ.
- Τελευταία Νέα In.gr
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-3
- Κοροναϊός: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο Αττικόν
- Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση
- Έρευνα: Πάνω από έξι στους δέκα πρόσφυγες κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού
- Γράφει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Βαλμπουενά
- Κώστας Βουτσάς : Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του
- Συρία : Στήριξη Πομπέο σε Ερντογάν, ενώ ο Άσαντ απαντά στις απειλές της Τουρκίας
- Παναθηναϊκός: Επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
- Ανένδοτη η σκοπιανή υπουργός παρά το σάλο: Δεν αφαιρώ την πινακίδα με τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας»
- Προσφυγικό: Ομάδες περιφρούρησης και προσφυγές κατά της επίταξης χώρων
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Κορονοϊός: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο Αττικόν
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3: Ένταση στο τέλος και δραματική νίκη για τις «ερυθρόλευκες» [vid & pics]
- Κορονοϊός 2020: Απίστευτη γκάφα στο Σαν Ντιέγκο - Έδωσαν εξιτήριο σε φορέα του ιού [vid]
- ΑΕΚ: «Διπλή» ανανέωση για την «Ένωση» με ματιές στο μέλλον
- Κώστας Βουτσάς: Τι αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του
- Ερευνα-σοκ: Ντροπή! Τραγικές συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των εικαστικών στην Ελλάδα
- Forbes: Η αξία των 30 ομάδων του ΝΒΑ για το 2020 -Πρωτοι οι Νικς και ακολουθεί ο... ΛεΜπρον
- Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Big Brother
- Σκόπια: Η Βουλή κύρωσε το Πρωτόκολλο Προσχώρησης στο ΝΑΤΟ
- Άγριο ξύλο στο ημίχρονο του αγώνα Καλλιθέα-Εθνικός (VIDEO)