«Πάμε Δανάη!»: Εντυπωσιακή πασαρέλα με μαριονέτες από τον Moschino

11:06 29/9/2020 - Πηγή: In.gr

Ο οίκος Moschino παρουσίασε την νέα κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 σε μία απρόσμενα μικροσκοπική πασαρέλα για τα δεδομένα της Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Ο λόγος για αυτό ήταν φυσικά η πανδημία: τα τελευταία σύνολα του πασίγνωστου ιταλικού brand δεν φορέθηκαν φέτος από ακριβοπληρωμένα μοντέλα αλλά από μαριονέτες ύψους μερικών εκατοστών, που περπάτησαν σε έναν

αντίστοιχα κοντό διάδρομο, με καλοντυμένα και αναγνωρίσιμα κουκλάκια στις θέσεις των «λαμπερών προσκεκλημένων».

Και όλα αυτά σε κλίμακα κουκλοθέατρου.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Τζέρεμι Σκοτ, απευθύνθηκε για την πρωτότυπη πασαρέλα στο εργαστήριο του Τζιμ Χένσον, σε μία περίοδο που όλοι οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας αναζητούν ευφάνταστους τρόπους για να παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους στο κοινό, εξ αποστάσεως.

Ο Τζέρεμι Σκοτ το σκέφτηκε και αποφάσισε να διοργανώσει την κυριολεκτικά μικρότερη πασαρέλα, φροντίζοντας μεταξύ των άψυχων καλεσμένων να κάθονται ομοιώματα διασήμων όπως η μίνι – Άννα Γουίντουρ και ένας κούκλος που έμοιαζε στον εκδότη της Βρετανικής Bogue, Έντουαρντ Ένιφουλ.

Τα σύνολα που παρουσιάστηκαν από τις μαριονέτες, θα είναι διαθέσιμα σε κανονικά, ανθρώπινα μεγέθη σε όλα τα καταστήματα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!»
Keywords
Τυχαία Θέματα