Ολυμπιακός: Παίζει «τελικό» πριν τον τελικό, με την Προ Ρέκο

14:47 7/6/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Ολυμπιακός πέρασε με επιτυχία χτες (6/6) το βράδυ το εμπόδιο της Μπρέσια με 8-7 και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά του Final 8 του LEN Champions League που διεξάγεται στο Ανόβερο.

Εκεί θα βρει μπροστά του την παντοδύναμη Προ Ρέκο, το μεγάλο φαβορί και φέτος για την κατάκτηση του τροπαίου. Την ομάδα την οποία κατατρόπωσαν

πέρσι οι ερυθρόλευκοι ως το απόλυτο αουτσάιντερ, μέσα στο σπίτι της στη Γένοβα, κατακτώντας αυτοί το βαρύτιμο τρόπαιο.

Φέτος οι Ιταλοί που δεν έχουν χάσει καθόλου από τη δυναμική και την ποιότητά τους θα είναι σίγουρα υποψιασμένοι και διψασμένοι για εκδίκηση για το περσινό «κάζο» που τους επεφύλασσαν οι Πειραιώτες. Στα προημιτελικά άλλωστε οι Ιταλοί έκαναν επίδειξη δύναμης επικρατώντας του Ανόβερου με 14-10.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου όμως δεν είναι και αυτοί… χθεσινοί. Οι περισσότεροι από τους περσινούς πρωταγωνιστές φορούν ακόμα ερυθρόλευκο σκουφάκι και σίγουρα έχουν την εμπειρία, το πάθος και την ικανότητα να ανταπεξέλθουν και να ρίξουν για άλλη μια φορά στο καναβάτσο τους Ιταλούς.

Όπως και να έχει, το πρώτο σπριντ του μεγάλου αυτού ματς είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 ώρα Ελλάδας στο κολυμβητήριο «Stadionbad Hannover» του Ανόβερου και όλοι ελπίζουμε να δούμε μεγάλο πόλο και να πανηγυρίσουμε άλλη μια πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα