Ολυμπιακός: Επέκτεινε τη συνεργασία του με τον μεγάλο του χορηγό

17:51 24/6/2020 - Πηγή: In.gr

Σε μια λιτή εκδήλωση στην ιστορική λέσχη φίλων του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε η επέκταση της συνεργασίας της winmasters με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Σε μία περίοδο που ο αθλητισμός έχει πληγεί παγκοσμίως, η εταιρεία ανέλαβε την χορηγία των τμημάτων πόλο Ανδρών και γυναικών, καθώς και το βόλεϊ ανδρών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί αθλητές

των τμημάτων. Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Υδραίος, δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την επέκταση της συνεργασίας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την winmasters.

Η συνεργασία είχε ξεκινήσει στο τμήμα γυναικείου μπάσκετ με πολύ καλά αποτελέσματα και στάθηκαν και τυχεροί, κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητοι. Αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική, ιδιαίτερα εν μέσω των πολύ δύσκολων συγκυριών που επικρατούν στον αθλητισμό. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να στηρίζεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός με αυτές τις συνεργασίες, ειδικά σ’ αυτές τις συγκυρίες που ζούμε».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Νάκος: «Κι εγώ από τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω την Winmasters. Στις δύσκολες αυτές συγκυρίες είναι ευχάριστο μια εταιρεία όπως η winmasters να μας βοηθάει και να μας στηρίζει στην εκπλήρωση των στόχων μας. Χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή τους δεν θα μπορούσαμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Winmasters, Θωμάς Τζόκας, τόνισε: «Είμαι συγκινημένος για την έναρξη των συνεργασιών με το βόλεϊ ανδρών και το πόλο ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού. Γράφουμε μια νέα σελίδα με τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας βλέπω εδώ δυνατούς και δραστήριους, μιας και για μήνες δοκιμάστηκε η αντοχή, η δύναμη και η πίστη μας. Ειδικά στον αθλητισμό, όπου η αποχή κοστίζει, η πρόκληση είναι μεγαλύτερη.

Μέσα από αυτές τις συνθήκες η ανάγκη στήριξης του αθλητισμού είναι επιτακτική. Γι΄ αυτό τον λόγο βρισκόμαστε εδώ. Να βοηθήσουμε τους νέους και τις νέες.

Από το βήμα θα ήθελα να συγχαρώ και την αήττητη ομάδα μπάσκετ γυναικών, που ήδη χορηγούμε, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ευρωπαϊκή πορεία. Να ευχηθώ στους αθλητές καλή επιτυχία στους αγώνες που ακολουθούν».

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ τιμητικό για εταιρείες όπως είναι η winmasters να δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε.

Ειδικά με την κίνηση αυτή είναι παράδειγμα προς μίμηση προς όλες τις εταιρείες να έρθουν κοντά στον αθλητισμό. Σας ευχαριστούμε πολύ. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να το ανταποδώσουμε».

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο ανδρών, Κώστας Μουρίκης, σχολίασε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στην ιστορική λέσχη του Ολυμπιακού και καλωσορίζουμε την επέκταση της συνεργασίας με την winmasters.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ, γιατί είναι σημαντικό για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να βρίσκονται εταιρείες που μας στηρίζουν. Το παράδειγμα της winmasters ελπίζω να το ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες».

Τέλος, η αρχηγός του πόλο γυναικών, Αλκηστις Αβραμίδου, τόνισε: «Εκ μέρους του πόλο γυναικών θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Φυσικά θα σας τιμήσουμε με το πρωτάθλημα και το κύπελλο! Είναι πάρα πολύ σημαντικό που δείχνετε τον δρόμο και σε άλλες εταιρείες. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αυτό και γι΄ αυτό σας ευχαριστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα