Οι σκέψεις της Lana Del Rey για 1 δολάριο

10:45 12/3/2019 - Πηγή: In.gr

H Lana Del Rey, είναι έτοιμη να αναδείξει και άλλα καλλιτεχνικά της ταλέντα, καθώς πέραν από τη μουσική, η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, κυκλοφορεί την πρώτη της ποιητική συλλογή.

Η Lana Del Rey ενημέρωσε τους θαυμαστές για την πρόοδο της ποιητικής συλλογής της «Violet Bent Backwards Over Grass» στο Instagram, υπογραμμίζοντας

μάλιστα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι το επικείμενο βιβλίο της με ποιήματα να είναι διαθέσιμο σε τιμή που όλοι οι θαυμαστές της μπορούν να αγοράσουν, μόλις 1 δολ.

«Γεια σας! Είμαι σούπερ ενθουσιασμένη για την αυτοδημοσίευση του πρώτου μου βιβλίου ποίησης» έγραψε σε σχετική της ανάρτηση.

View this post on Instagram

Hey! So I’m like super excited about self publishing my first poetry book. And I just wanted to say any mom-and-pop SoCal/ San Fran book stores that are interested in having it just let me know and I’ll drive you out a couple boxes when I’m done binding it in a few months xx

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on Mar 6, 2019 at 4:45pm PST

«Και ήθελα απλώς να πω στις μαμάδες και στους μπαμπάδες στη Νότια Καλιφόρνια και στο Σαν Φρανσίσκο που ενδιαφέρονται να το έχουν να με ενημερώσουν και θα τους μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου μερικά κουτιά με βιβλία όταν τελειώσω και τα δέσω μέσα σε λίγους μήνες xx».

Οι ανεκτίμητες σκέψεις της Lana Del Rey

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε πόσο κοστίζει το βιβλίο, η Del Rey απάντησε: «1 δολάριο … επειδή οι σκέψεις μου είναι ανεκτίμητες».

Η Lana Del Rey, μοιράστηκε επίσης μια σειρά ποιημάτων και χαϊκού που θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο, όπως το «Quiet Waiter – Blue Forever», σύμφωνα με το Page Six.

Οι θαυμαστές της Del Rey αντέδρασαν θετικά στην ανάρτηση της αγαπημένης τους τραγουδίστριας. «Είναι τόσο όμορφο» αναφέρεται σε ένα σχόλιο. «Με έκανε να αισθανθώ κάτι», σημειώνεται στο σχόλιο άλλου χρήστη.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on Mar 6, 2019 at 1:06am PST

View this post on Instagram

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on Mar 6, 2019 at 1:06am PST

View this post on Instagram

Some of my haikus from Violet Bent Backwards Over the Grass

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on Mar 6, 2019 at 1:08am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα