Οι πιο «άγριοι» εραστές βάσει ζωδίου

16:05 26/2/2020 - Πηγή: In.gr

Κάποια από αυτά τα ζώδια είναι πολύ ευαίσθητα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξέρουν πώς να κάνουν ένα παθιασμένο ερωτικό κρεβάτι. Κάποια είναι τόσο κυνικά που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι .

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο είναι αρκετά ευαίσθητο με αποτέλεσμα να ξέρει και να καταλαβαίνει τις ανάγκες των άλλων. Έχει ενσυναίσθηση με αποτέλεσμα να κατανοεί ποια είναι τα «κουμπιά» του άλλου και να τον κάνει να έρχεται σε οργασμό.

Μπορεί να του αρέσει ο πιο υποτακτικός ρόλος, αυτό όμως δε

σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δε θα αναλάβει τα ηνία ή τον πιο «dominant» ρόλο.

Ταύρος

Άλλο ένα ευαίσθητο ζώδιο το οποίο θα δείξει περισσότερη ερωτική ένταση και πάθος αναλόγως με το πόσα νιώθει προς τον άνθρωπό του. Του αρέσει να έχει και υποτακτικό αλλά και πιο κυριαρχικό ρόλο και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάνει τα πάντα.

Του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να κάνει το άτομο με το οποίο είναι στο κρεβάτι μαζί του, να έρχεται σε οργασμό πριν έρθει εκείνος.

Λέων

Η σιγουριά που έχει για τον εαυτό του καθώς επίσης και το ότι ξέρει πώς να ικανοποιεί τους άλλους, τον κάνουν τον τέλειο εραστή. Είναι πολύ δυναμικός στο κρεβάτι και παίρνει συνέχεια δυναμικές πρωτοβουλίες.

Είναι αξέχαστος εραστής και του αρέσει να σου δείχνει πόσο σε ποθεί με το να δίνει αρκετή βάση και στα προκαταρκτικά.

Τοξότης

Είναι σίγουρος για το πώς να ικανοποιήσει κάποιον στο σεξ. Θέλει να έχει το πάνω χέρι και να σε κάνει να νιώθεις ότι υποτάσσεσαι στην ερωτική του κυριαρχία. Του αρέσει να φιλάει παθιασμένα και να σε κάνει να έρθεις πρώτα εσύ σε οργασμό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει εναλλακτικούς τρόπους για να κάνει το ερωτικό κρεβάτι μια αξέχαστη ερωτική εμπειρία, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λεξιλόγιο και τα κατάλληλα αγγίγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι πιο «άγριοι» εραστές βάσει ζωδίου,