Οι δύο δρόμοι του Ντε Κολό για τη νέα σεζόν

18:07 22/6/2019 - Πηγή: In.gr

Αποφασισμένος να αγωνιστεί είτε στο NBA είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Νάντο Ντε Κολό.

Σύμφωνα με γνωστό Ισπανό δημοσιογράφο, o Γάλλος γκαρντ δεν έχει καμία πρόθεση να αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα πέρα εκείνης του Πάμπλο Λάσο, όμως ξεκάθαρη προτίμησή του είναι το ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό.

Σε περίπτωση, όμως, που ο 32χρονος δεν δεχτεί κάποια πρόταση από σύλλογο του NBA, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μαδριλένους,

οι οποίοι πασχίζουν να τον αποκτήσουν.

Πάντως, η περίπτωση του έμπειρου γκαρντ δεν είναι εύκολη για τη «βασίλισσα», καθώς τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στην Βαλένθια, γεγονός που ενδέχεται να περιπλέξει την κατάσταση.

Στη Μαδρίτη, ωστόσο, παραμένουν αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να συμφωνήσουν με τις «νυχτερίδες» για τη μεταγραφή, με τον Ντε Κολό να έχει κάνει ξεκάθαρο πως θα παραμείνει στην Ευρώπη μόνο για τη Ρεάλ.

El Real Madrid pelea el fichaje de NANDO DE COLO. El francés le ha transmitido al club blanco que o Real Madrid o NBA, que no maneja otras opciones. La llave la tiene Valencia Basket, que posee sus derechos en España. Operación abierta, habrá negociación.

— Carlos Sánchez Blas (@blasradio) June 22, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα