Ο γηραιότερος κάτοχος διαρκείας του Ολυμπιακού : Ένας έφηβος ετών… 90!

23:13 24/8/2019 - Πηγή: In.gr

Μία πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τίμησε τον Νίκο Χάσικο, τον 90χρονο φίλο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία κάτοχος διαρκείας των Πειραιωτών.

Ο κ. Χάσικος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, συνομίλησε με

τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ο Κριστιάν Καρεμπέ του χάρισε μία φανέλα της ομάδας

Ο Χάσικος πάτησε στον αγωνιστικό χώρο του Ναού, συνομίλησε με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ πήρε και φανέλα της ομάδας από τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Μάλιστα, στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξαν δηλώσεις του, οι οποίες προκάλεσαν ανατριχίλα σε όλο το γήπεδο, από έναν πιστό, γνήσιο Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πιστός φίλος του Ολυμπιακού:

«Είμαι ο Νίκος Χάσικος, είμαι 90 χρονών. Φυσικά, είμαι Ολυμπιακός! Έχω διαρκείας από τον καιρό που… ούτε καν θυμάμαι, για να είμαι ειλικρινής! Πάνω από 40 χρόνια. Τον μόνο παίκτη που δεν μπορώ να τον βγάλω ποτέ από το μυαλό μου είναι ο Μπέμπης, βέβαια. Οι εγκεφαλικοί παίκτες με… τρελαίνουν! Τρελαίνομαι. Μου αρέσει ο Γιώργος Μασούρας πολύ. Δεν είναι μόνον τα γκολ που βάζει, δεν είναι μόνο που ξέρει μπάλα, είναι ότι τρέχει σαν… διάβολος!

Ποιον θα ήθελα να συναντήσω; Ίσως τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε, ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Που έχει κάνει τον Ολυμπιακό να είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης! Θα ήθελα, αν έχω χρόνια μπροστά μου, να με αξιώσει ο Θεός να δω τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο Champions League αν όχι στον τελικό, τουλάχιστον στους τέσσερις! Το μεγαλείο αυτής της ομάδας είναι τόσο μεγάλο, που σε κάνει και σένα τόσο μεγάλο κι ας είσαι τόσος δα! Ό,τι λέει ο Ολυμπιακός είναι το παν για μένα».

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα