Ο Χάρι ζητάει ξανά δουλειά για την Μέγκαν Μαρκλ

23:05 19/1/2020 - Πηγή: In.gr

Μόλις ένα 24ωρο μετά την επίσημη ανακοίνωση της λύσης του Megxit ήρθε στη δημοσιότητα ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο ο Χάρι ζητάει δουλειά για τη σύζυγό του.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, μετά το Megxit, θα αποποιηθούν τον βασιλικό τους τίτλο και θα πάψουν να λαμβάνουν δημόσιους πόρους μετά την απόφασή τους να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια, δίνοντας τέλος σε 10 ημέρες κρίσης.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον τον τίτλο τους της βασιλικής

υψηλότητας, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας», διευκρινίζουν τα Ανάκτορα. «Δεν θα εκπληρώνουν πλέον βασιλικές υποχρεώσεις» και «δεν μπορούν πλέον επίσημα να εκπροσωπούν τη βασίλισσα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Λίγες ώρες μετά από τις επίσημες τοποθετήσεις είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Χάρι να ζητάει και πάλι δουλειά για τη γυναίκα του. Αυτή τη φορά από τον σκηνοθέτη του Lion King, Τζον Φαβρό.

«Αν κάποιος χρειάζεται μια έξτρα φωνή είμαστε διαθέσιμοι» λέει ο Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντάει: «Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ».

Αμέσως μετά η πρώην ηθοποιός ακούγεται να λέει «όχι». Τότε, ο πρίγκιπας Χάρι λέει αστειευόμενος: «Όχι για τον Scar, το “όχι” πάει στον Scar», διορθώνοντας την Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως φαίνεται και οι δύο ήξεραν τους ήρωες της ταινίας μιας και ο Scar είναι ο διαβολικός χαρακτήρας ο οποίος προσπαθεί να σκοτώσει τον αδερφό του Simba για να του πάρει το θρόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι «ζητάει» δουλειά για τη Μέγκαν. Σε προηγούμενο βίντεο ο πρίγκιπας συνομιλεί με τον CEO της Disney Μπομπ Άιγκερ και αναφέρει το ίδιο θέμα.

Πρώτη της δουλειά

Όπως φαίνεται η Μέγκαν Μαρκλ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκλεισε ήδη την πρώτη της δουλειά.

Η σύζυγος του  Χάρι, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων, έγραψε πρόσφατα η εφημερίδα Times.

Η εφημερίδα δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ που συνήψε η Μέγκαν, αλλά έγραψε ότι η Ντίσνεϊ θα κάνει δωρεά στην ΜΚΟ»Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα». Η εφημερίδα δεν επικαλείται πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα