Ο Rick Owens λανσάρει την νέα του κολεξιόν σε περιοδεία με λεωφορείο στη Νεβάδα

13:03 22/2/2020 - Πηγή: In.gr

Ο ιταλικός οίκος χειμερινών αθλητικών ειδών Moncler αυτή τη σεζόν συνεργάστηκε με τον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας, Rick Owens, ο οποίος πρότεινε μία περιοδεία με λεωφορείο στην Αμερική για διαφημιστική καμπάνια.

View this post on Instagram

MONCLER + RICK OWENS #MONCLERRICKOWENS #RICKOWENS #RICKOWENSONLINE @MONCLER

A post shared by RICK OWENS ONLINE (@rickowensonline) on Feb 19, 2020 at 3:00pm PST

O
Rick Owens παραδέχθηκε ότι ο Moncler τον προσέγγισε για τη συνεργασία και εκείνος «αξιοποίησε τη στιγμή για να ζητήσει κάτι διαφορετικό».

View this post on Instagram

– 買不到的聯名?藝術之旅展開!暗黑大地 Rick Owens 與羽絨服代表品牌 Moncler 即將展開聯名,絕對是重磅話題,不過雙方所帶來的合作除了推出 Moncler 主線服飾之外,另一個亮點便是 Rick Owens 與妻子 Michèle Lamy 一同打造的專屬巴士。這場藝術之旅將從洛杉磯機場出發,並以美國前衛藝術家 Michael Heizer 位於內華達州的作品《City》為目的地,至於進一步的消息,仍須等官方釋出,各位讀者不妨持續關注 MIXFIT。 #MIXFIT #MIXFITmag #rickowens #moncler #rickowensxmoncler

A post shared by 混著 MIXFIT Online Magazine (@mixfitmag) on Feb 18, 2020 at 6:40am PST

View this post on Instagram

Owens and his muse Michele Lamy created a custom tour bus for Moncler. The bus sees a muted grey interior, a bedroom, and a collection of puffer jackets. Shoppers can expect the Moncler x Rick Owens collab to be released in late 2020 alongside the made-to-order bus. #prestigestyle

A post shared by Prestige Hong Kong (@prestigehk) on Feb 21, 2020 at 2:46am PST

Με ένα κατάλληλα διαμορφωμένο λεωφορείο ο σχεδιαστής και η σύζυγός του Michèle Lamy ξεκίνησαν ένα ταξίδι από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με προορισμό το ράντσο του καλλιτέχνη και γλύπτη Michael Heizer στη Νεβάδα.

Οι φωτογραφίες που προέκυψαν απεικονίζουν τους Owens και Lamy με μπότες χιονιού και ένα γιγαντιαίο ασημί φουσκωτό μπουφάν μπροστά από τα τοπία των μεσοδυτικών πολιτειών, με φόντο ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και μία διαφημιστική πινακίδα με θέμα την Περιοχή 51.

View this post on Instagram

NEW DRIP ALERT #RickOwensXMoncler #AllBlackEverythingNiggaYouKnowTheFreshCode

A post shared by Malox (@mrmalon718) on Feb 18, 2020 at 5:55am PST

View this post on Instagram

@moncler x @rickowensonline #rickowens #moncler #rickowensxmoncler #monclerxrickowence #rickowensmoncler via @vogue

A post shared by Next Inspiration (@marxpost) on Feb 18, 2020 at 5:10am PST

Το πιο στιλάτο bus tour!

Ο Rick Owens εξήγησε ότι είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη δυτική ακτή για πρώτη φορά, από τότε που μετακόμισε στην Ευρώπη, πριν από 18 χρόνια.

«Σκεφτόμουν κατά κάποιον τρόπο τον Γιόζεφ Μπόις να ταξιδεύει στις ΗΠΑ από τη Γερμανία τη δεκαετία του 1970, να προσγειώνεται στο JFK, να τυλίγεται σε τσόχα και να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στη γκαλερί της Νέας Υόρκης για να ζήσει με ένα άγριο κογιότ για τρεις μέρες για το δρώμενο “I Like America and America Likes Me” και στη συνέχεια να επιστρέφει κατευθείαν στη Γερμανία με τον ίδιο τρόπο …» αναφέρει ο σχεδιαστής σε δελτίο Τύπου.

View this post on Instagram

MONCLER + RICK OWENS #MONCLERRICKOWENS #RICKOWENS #RICKOWENSONLINE @MONCLER

A post shared by RICK OWENS ONLINE (@rickowensonline) on Feb 20, 2020 at 4:06am PST

Τελευταίος σταθμός του λεωφορείου είναι το Μιλάνο στις 19 Φεβρουαρίου και η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες, όπως και τα ρούχα που δημιούργησε ο Moncler για την περιοδεία του ζευγαριού.

View this post on Instagram

@rickowensonline @lalamichmich @moncler . . . . . . . . #rickowens #illustration #drawing #sketch #moncler #rickowensxmoncler #dessin #fashion #fashionillustration @rickowensstoreparis @rickowens_archive @michelelamy_ #art @voguemagazine @voguerunway

A post shared by Mrtin (@gmuairltlianrd) on Feb 19, 2020 at 6:13am PST

Σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ, ο Rick Owens είναι ακόμη ένας σχεδιαστής που συμμετέχει στη σειρά Moncler Genius, η οποία ξεκίνησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του οίκου και διευθυντή δημιουργικού, Ρέμο Ρουφίνι το 2018. Στο πλαίσιο του project έχουν δημιουργηθεί συλλογές με τους JW Anderson, Pierpaolo Piccioli και Craig Green.

View this post on Instagram

MONCLER + RICK OWENS #MONCLERRICKOWENS #RICKOWENS #RICKOWENSONLINE @MONCLER

A post shared by RICK OWENS ONLINE (@rickowensonline) on Feb 20, 2020 at 8:34am PST

Η συλλογή Rick Owens x Moncler θα κάνει ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα