Ντε Νίρο και ΝτιΚάπριο μαζί στη νέα ταινία του Σκορσέζε

10:41 21/1/2020 - Πηγή: In.gr

Οι δύο κορυφαίοι αγαπημένοι ηθοποιοί του Μάρτιν Σκορσέζε, Ρόμπερντ Ντε Νίρο και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θα συναντηθούν στην επόμενη ταινία του σκηνοθέτη.

Την είδηση έδωσε ο ΝτιΚάπριο τη βραδιά των βραβείων SAG, όταν απονεμήθηκε το βραβείο Life Achievement στον Ντε Νίρο, λέγοντας ότι θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στο επόμενο έργο του Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon». Οι φήμες

για τη συνεργασία των τριών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά είναι η πρώτη φορά που υπάρχει επιβεβαίωση από έναν εμπλεκόμενο με την ταινία.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη, αλλά είναι η πρώτη κοινή συνεργασία τους σε μία ταινία μεγάλου μήκους του Σκορσέζε, καθώς εμφανίστηκαν στην μικρού μήκους ταινία The Audition, υποδυόμενοι την φανταστική εκδοχή του εαυτού τους.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν το οποίο ακολουθεί τη ζωή της ινδιάνικης φυλής Osage, η οποία μέσα σε μια νύχτα εξοντώθηκε, όταν στη γη της Οκλαχόμα όπου ζούσαν βρέθηκε πετρέλαιο. Οι δολοφονίες των μελών της φυλής προσέλκυσαν ακόμα και την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη στον Οκλαχόμα σε σενάριο του Έρικ Ροθ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντε Νίρο, ΝτιΚάπριο, Σκορσέζε,nte niro, ntikaprio, skorseze