«Νίκο μπορείς να γίνεις το τριάρι μας»

06:12 24/6/2020 - Πηγή: In.gr

Το καλοκαίρι του 2008 που ο Κένεντι Γουίνστον αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεμονάχιασε τον Περπέρογλου και του είπε «Στράτο, να ξέρεις ότι πλέον είσαι το τριάρι μας»!

Ε, λοιπόν, ύστερα από δώδεκα χρόνια κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στους κόλπους της ΑΕΚ, με κοινό παρονομαστή μάλιστα τον Περπέρογλου…

Ο 36χρονος φόργουορντ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην ατζέντα της ΑΕΚ,

μάλιστα στη Wikipedia αναφέρεται ήδη ως παίκτης της, αλλά αυτό παίζεται…

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και τρις πρωταθλητής Ευρώπης ασφαλώς θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα ύστερα από έξι χρόνια ξενιτιάς και θα κολακευόταν κιόλας να εισέλθει στο ολιγομελές κλαμπ των παικτών που θα έχουν φορέσει τις φανέλες και των τριών ομάδων του… ΠΟΚ.

Οι αρετές, η εμπειρία, η δυνατότητά του να υποστηρίξει και τις δυο θέσεις των φόργουορντ και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του Περπέρογλου δεν αφήνουν αδιάφορο τον Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά εδώ τίθεται ανοιχτά ένα αγωνιστικό και συνάμα ηθικό ζήτημα…

Ενα ζήτημα με ονοματεπώνυμο, αυτό του Νίκου Ρογκαβόπουλου, χώρια που με πιθανολογούμενη έως βέβαιη την αποχώρηση του Γιόνας Μασιούλις, η ΑΕΚ έχει στην ίδια θέση και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Ο νεοσσός Ρογκαβόπουλος ο οποίος κλείνει το Σάββατο τα 19 χρόνια του και έχει δηλώσει την υποψηφιότητα του στο ντραφτ του ΝΒΑ (αλλά μπορεί να την αποσύρει) αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση και επένδυση για τη «Βασίλισσα». Μάλιστα κατά την εφετινή σεζόν που διακόπηκε βιαίως λόγω της πανδημίας ο πρώην παίκτης του Δούκα παρουσίασε μεγάλη πρόοδο και είχε κιόλας καθοριστική συμβολή σε κάμποσες νίκες της ομάδας του.

Η ΑΕΚ θα ήθελε να δώσει στον Ρογκαβόπουλο την ευκαιρία να γίνει πρωταγωνιστής και πάντως να έχει βασικό ρόλο στα δρώμενα, κάτι για το οποίο θα αποτελούσε εμπόδιο η παρουσία του Πεπέρογλου.

Εχει γίνει κιόλας τόση κουβέντα για την αξιοποίηση των νεαρών παικτών για τους οποίους η «Ενωση» έχει ξοδέψει έναν σκασμό λεφτά, οπότε ιδού ο Ρογκαβόπουλος, ιδού και το πήδημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα