Νίκη στο φινάλε για την Γουότφορντ

18:25 3/3/2019 - Πηγή: In.gr

Με ήττα συνοδεύτηκε το come-back του Μπρένταν Ρότζερς στην Premier League καθώς η Γουότφορντ επικράτησε της Λέστερ με 2-1. Οι σφήκες ευτύχισαν να προηγηθούν στη δεύτερη καλύτερη στιγμή τους στο ματς του Vicarage Road. Αφού πρώτα ο Κάσπερ Σμάιχελ είπε «όχι» στον Μαριάπα σε πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στα καρέ του Δανού πορτιέρε, ο Ντίνεϊ με γυριστή κεφαλιά στην πλάτη του Μόργκαν από εκτέλεση φάουλ του Ντεουλοφέου έγραψε το 1-0

στο 5ο λεπτό.

Μετά από το γκολ, η Λέστερ κατάφερε να πάρει την μπάλα στα πόδια της, ωστόσο δεν μπορούσε να φανεί απειλητική. Αυτοί που δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις ήταν οι γηπεδούχοι, με τους Περέιρα και Ντεουλοφέου να είναι ιδιαίτερα κινητικοί, οι οποίοι ήταν συνέχεια πηγή κινδύνου.

Η Γουότφορντ έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι έτσι όπως εξελισσόταν, δίχως ν’ αντιμετωπίζει δυσκολίες από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 75′ μια σέντρα – σουτ του Εντιντί σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φόστερ, για να έρθει το γκολ και το 1-1 στον επόμενο λεπτό με τον Βάρντι.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι φαινόταν θα τελείωνε 1-1, ωστόσο στο 92′ μετά από λάθος απομάκρυνση του Σμάιχελ, πρώτη πάσα του Ντουκουρέ και δεύτερη του Ντίνεϊ στον Γκρέι που έκανε το 2-1 και έτσι οι «hornets» πήραν όλους τους βαθμούς από το ματς.

Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνμαατ, Μαριάπα, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Καπού, Χιουζ (91′ Κλέβερλι), Περέιρα, Ντεουλοφέου (69′ Γκρέι), Ντίνεϊ

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Ρικάρντο Περέιρα, Τίλεμανς (82′ Μεντί), Εντιντί, Τσίλγουελ, Μάντισον, Μπαρνς (66′ Γκρέι), Βάρντι (83′ Ιεανάτσο)

Keywords
Τυχαία Θέματα