Νεκρός διαρρήκτης διαμερίσματος τη νύχτα στους Αμπελόκηπους

05:56 2/1/2020 - Πηγή: In.gr

Δράστης διάρρηξης σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια διαφυγής του και κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύλληψη και προσαγωγή

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη συνεργός του ενώ έχει προσαχθεί τρίτο άτομο, για το οποίο υπάρχουν υποψίες συμμετοχής στη διάρρηξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα γεγονότα του τραγικού, όπως κατέληξε, περιστατικού ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

όταν στις 23.00 ειδοποιήθηκε η Αμεσος Δράση για διάρρηξη σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, στην οδό Βάλτου 10.

Δυνάμεις της έφτασαν στο σημείο αλλά οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Βρέθηκε τραυματισμένος

Πράγματι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη διάρρηξη και ο ένας από αυτούς ήταν τραυματισμένος.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον συνεργό του.

Ο τραυματισμός του ενός εκ των φερομένων ως δραστών εκτιμάται ότι προκλήθηκε στην προσπάθεια διαφυγής τους καθώς η πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας, στο διαμέρισμα της οποίας σημειώθηκε η διάρρηξη, βρέθηκε σπασμένη.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα