Ν. Μπακογιάννη στο One Channel: Οι μικρομεσαίοι θα νιώσουν την ασφάλεια της κυβέρνησης ΝΔ

19:48 24/6/2019 - Πηγή: In.gr

«Οι εκλογές δεν έγιναν. Χρειάζεται αγώνας μέχρι την τελευταία ημέρα. Εφησυχασμός δεν υπάρχει, υπάρχουν χαμηλοί τόνοι» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή One Direct, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, δίνοντας παράλληλα το στίγμα και τις κατευθυντήριες γραμμές για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση διακυβέρνησης ΝΔ.

Όπως τόνισε, «δεν θα έχουμε ανοχή πάνω από ένα εξάμηνο. Ωστόσο,

ο κόσμος θα θελήσει να δει τα πρώτα δείγματα, π.χ. εάν μέχρι το τέλος του χρόνου δεν έχουν αρχίσει τα έργα του Ελληνικού, θα έχουμε χάσει σοβαρό στοίχημα» είπε, τονίζοντας πως πολύ μεγάλη σημασία έχει «η αυριανή κυβέρνηση ΝΔ να διαθέτει ανθρώπους αποφασισμένους να κάνουν πράγματα και όχι ευθυνόφοβους».

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Μπακογιάννη έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμα του κόμματός της, λέγοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να παρουσιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει και την θετική ψήφο των πολιτών, όχι μόνο το «μαύρισμα».

Μάλιστα, όπως είπε, οι μικρομεσαίοι θα νιώσουν την ασφάλεια της κυβέρνησης και είναι αυτοί που θα κάνουν τη διαφορά στην ανάπτυξη. Κληθείσα να σχολιάσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως ήταν εξαιρετικά θετικό για τη ΝΔ ότι σε αυτές κατέρρευσαν πολύ μύθοι.

«Από εκεί και πέρα ξεκινάμε από την αρχή. Ένα πράγμα δεν θα δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης: αλαζονικές συμπεριφορές. Σε αυτές θα είναι αμείλικτος» συμπλήρωσε.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα