Μυστηριώδης εξαφάνιση γυναίκας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

09:14 2/11/2019 - Πηγή: In.gr

Σαν να… άνοιξε η γη και να κατάπιε μέρα – μεσημέρι την επίτιμη πρόεδρο του Σωματείου γνωστού εκπαιδευτικού οργανισμού της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για τη Λίλα Αβραμίδου, η οποία χάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου από πάρκινγκ της παραλίας του Αλίμου. Εκεί την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη ένας οδηγός ταξί που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος στον τόπο,  δεν κατέγραψε την αποβίβαση της

από το όχημα. Η τσάντα θαλάσσης που κρατούσε η αγνοούμενη γυναίκα,  δεν βρέθηκε ποτέ.

Μυστήριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

«Είναι κάτι που δεν το περιμένεις να σου συμβεί ποτέ, να εξαφανιστεί ένας δικός σου άνθρωπος, είναι ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας…».

Ο γιος της αγνοούμενης Λίλας Αβραμίδου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως η μητέρα του χάθηκε έτσι ξαφνικά ένα μεσημέρι του Αυγούστου.

Από τις έρευνες των πρώτων ημερών προέκυψε πως ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν ο οδηγός ταξί που την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη στην παραλία του Αλίμου. Από τότε σιωπή.

Δεν την είδε κανείς εκεί που την άφησε ο οδηγός. Κάμερες ασφαλείας γνωστού καφέ της περιοχής κατέγραψαν το ταξί στο οποίο επέβαινε η γυναίκα.

Στο υλικό φαίνεται το όχημα να μπαίνει στον χώρο πάρκινγκ, αλλά όχι η αποβίβαση της αγνοούμενης από αυτό. Την ημέρα της εξαφάνισης σύμφωνα με τον οδηγό ταξί η Αβραμίδου είχε μαζί της μία τσάντα θαλάσσης, που δεν βρέθηκε ποτέ.

Συγγενείς και στενοί φίλοι της επίτιμης προέδρου γνωστού σωματείου φροντιστηρίων στην πρωτεύουσα, αμέσως μετά την εξαφάνιση κόλλησαν κατά μήκος της παραλιακής αφίσες με τη φωτογραφία της, αλλά κανένας από τους λουόμενους ή περαστικούς δεν την είδε.

Τι λέει ο οδηγός ταξί

Μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, στην παραλία του Αλίμου, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, έκανε λόγο για μια ευγενική γυναίκα.

Ωστόσο, υπογράμμισε πως δεν συγκράτησε λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φορούσε ή τη τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε άφησε τη γυναίκα στο πάρκινγκ παραλιακού κέντρου στον Άλιμο.

Πηγή: anikolouli.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα