Με προβλήματα ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Μίλαν

16:22 10/12/2018 - Πηγή: In.gr

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, όμως οφείλει να ξεχάσει το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα και να επικεντρωθεί στον «τελικό» της Πέμπτης με τη Μίλαν. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο Καραϊσκάκη τους ροσονέρι για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλουν νίκη με 2 ή περισσότερα τέρματα προκειμένου

να πανηγυρίσουν μια μεγαλειώδη πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Όμως ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς έχει δύσκολες καταστάσεις να διαχειριστεί, καθώς και πάλι ο Ολυμπιακός είναι «χτυπημένος» από προβλήματα τραυματισμών, ενώ υπάρχουν και έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τζήλου στο ματς με την Ξάνθη. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το ματς με τη Μίλαν έχοντας «πονοκεφάλους» με πρώτο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις ακόμα, ενώ δεν ακολούθησε την αποστολή ούτε στη Θράκη.

Πέρα από τον Έλληνα διεθνή όμως ενοχλήσεις στη γάμπα έχει και ο Ναουέλ, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι στο 30ο λεπτό. Ο Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται να υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Λεονάρντο Κούτρης είχε ενοχλήσεις μετά το ματς με την ακριτική ομάδα, καθώς δέχτηκε αρκετά χτυπήματα, ενώ και ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν είναι 100% έτοιμος, παρόλο που αγωνίστηκε χθες ως αλλαγή και αποβλήθηκε μάλιστα. Φυσικά εκτός παραμένει και ο Αχμέντ Χασάν ο οποίος είναι σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα