Μαρτίνς: «Είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε την στήριξη των φανταστικών οπαδών μας» (pic)

23:51 21/10/2019 - Πηγή: In.gr

Μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε ο Πέδρο Μαρτίνς, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη με την Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός το βράδυ της Δευτέρας με ανάρτησή του στα social media κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να τη βοηθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα,

ο Πέδρο Μαρτίνς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία του από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο στο γήπεδο μας και θα χρειαστούμε την στήριξη των φανταστικών οπαδών μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα!»

Το φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Τρίτης θα είναι κατάμεστο, καθώς εδώ και αρκετές ημέρες το παιχνίδι είναι sold out. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Δείτε την ανάρτηση του Μαρτίνς:

View this post on Instagram

We are ready to face a strong opponent in our stadium and will need the support of our fantastic fans throughout the 90 minutes to get a positive result! Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο στο γήπεδο μας και θα χρειαστούμε την στήριξη των φανταστικών οπαδών μας καθόλη την διάρκεια του αγώνα, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα! #UEFA #UCL #Olympiacos #Karaiskaki #thrylos

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on Oct 21, 2019 at 11:02am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα