Μαρία Ναυπλιώτου : Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο των γονιών της

20:01 8/4/2020 - Πηγή: In.gr

Η Μαρία Ναυπλιώτου, μίλησε για την καθημερινότητα με την καραντίνα λόγω της έξαρσης του κοροναϊού στη χώρα μας ενώ αποκάλυψε και τη δύσκολη στιγμή που βίωσε όταν έχασε τους δυο της γονείς από καρκίνο.

View this post on Instagram

«Απρίλη μου ξανθέ και Μάη μυρωδάτε, καρδιά μου πως αντέχεις, μέσα στην τόση αγάπη και στις τόσες ομορφιές». Οι καρδιές μέσα στις αγάπες και τις ομορφιές αντέχουν. Γι’αυτό, αυτή την Πρωταπριλιά δεν λέμε ψέματα, αλλά «παίζουμε κρυφτό» μένουμε σπίτι, για να μπορέσουμε όταν ακουστεί

το σύνθημα «φτού ξελευτερία», να ανταμώσουμε όλοι, μα όλοι μαζί μέσα στις ομορφιές. @erenemihailidi @tsoukaris_dimitris @giorgis_3 @zetadouka @mchatzantonas @dimneon @irinineo #stathisnafpliotis #odysseaspapaspiliopoulos @prime_entertainment_gr #menoume_spiti #stayhome #staysafe

A post shared by marianafpliotou (@marianafpliotou) on Apr 1, 2020 at 4:18am PDT

View this post on Instagram

Aς αντιμετωπίσουμε αυτή την περίοδο με αισιοδοξία και αγάπη, διατηρώντας το χαμόγελό μας και την θετική μας σκέψη! Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να αφιερώσουμε πολύτιμο χρόνο στον εαυτό μας και στην φροντίδα της επιδερμίδας μας. Αναζωογονήστε και ενδυναμώστε την επιδερμίδα σας με εντατικό καθαρισμό, ενυδάτωση και την κατάλληλη αντιγηραντική περιποίηση. Γιατι η δύναμη της επιδερμίδας πηγάζει από μέσα μας! #Shiseido #Shiseidoskincare #Vitalperfection #ALIVEwithBeauty @shiseido @roula.revi @vangelisthodos #staysafe #stayhealthy

A post shared by marianafpliotou (@marianafpliotou) on Apr 4, 2020 at 5:34am PDT

View this post on Instagram

Είναι να μην γίνει η πρώτη ψαλιδιά Καλή Σαρακοστή με υγεία και ψυχραιμία #καλησαρακοστη

A post shared by marianafpliotou (@marianafpliotou) on Mar 2, 2020 at 10:05am PST

«Σε συλλογικό επίπεδο, πράγματι, βιώνουμε κάτι πρωτοφανές. Ακόμα και η πιο άρτια ταινία επιστημονικής φαντασίας του Χόλιγουντ δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί την πραγματικότητα», σημειώνει χαρακτηριστικά η Μαρία Ναυπλιώτου σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή».

Η ίδια συνεχίζοντας μίλησε για τις προσωπικές της δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει, αναφερόμενη στον θάνατο των γονιών της.

«Σε προσωπικό επίπεδο, όμως, έχω ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις και στο παρελθόν. Οι γονείς μου έφυγαν και οι δύο νωρίς, από καρκίνο.

Ήταν την περίοδο που ξεκινούσα να δουλεύω ως ηθοποιός και, συγχρόνως, μπαινόβγαινα σε νοσοκομεία. Ξέρετε, λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας μου – η μητέρα είχε πεθάνει πρώτη -, έλεγε “για τα παιδιά μου δεν ανησυχώ καθόλου, γιατί τα μεγάλωσα και ξέρω”.

Είχε δίκιο. Ο τρόπος που μεγαλώσαμε, ο αδελφός μου ο Στάθης κι εγώ, μας έμαθε πώς να ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα.

Ακριβώς λόγω αυτών των εμπειριών, λοιπόν, έχω εκπαιδευθεί στο να βάζω προτεραιότητες.

Αντιμετωπίζω καθετί μέρα τη μέρα, προχωρώ βήμα βήμα. Δεν αγωνιώ για τα προβλήματα πριν από την ώρα τους, παρά μόνο όταν προκύπτουν, δεν δίνω σημασία σε υποθετικά σενάρια, είτε είναι δυσοίωνα είτε αισιόδοξα.

Έμαθα να κλείνω την πόρτα μου και στον εξωτερικό ζόφο, όπως ο διάχυτος πανικός απέναντι σε αυτόν τον ιό, αλλά και στο εσωτερικό μου σκοτάδι, αυτό που κυκλώνει όλους μας όποτε διαπραγματευόμαστε θέματα όπως η φθορά και ο θάνατος», είπε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα