Μάντζιος: «Το πλάνο μας δούλεψε, ήμασταν κοντά σε έναν πολύτιμο βαθμό»

23:32 1/9/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Πανιώνιος μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να μαζέψει κάποιον πόντο, έχοντας και τον «βραχνά» του -6 να τον βαραίνει ακόμα περισσότερο.

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1, ο Πανιώνιος ήταν ανταγωνιστικός, κάτι που δεν παρέλειψε να τονίσει ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Άκης Μάντζιος. Ο 49χρονος προπονητής μετά το τέλος του παιχνιδιού

δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του, φτάνοντας κοντά σε έναν πολύτιμο βαθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Αναλύσαμε καλά τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να παίξουμε και με τον χρόνο και με την κούραση που είχε. Νομίζω σε έναν βαθμό τα καταφέραμε. Από αυτό το παιχνίδι παρά την ήττα κερδίσαμε κάποια πράγματα, όπως κάποιους παίκτες σε ένα ρόστερ που είχαμε απουσίες σε μία χρονιά αρκετά δύσκολη. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τον ΠΑΟΚ για τη νίκη»

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ με πέρυσι:

«Ο ΠΑΟΚ έχει διαφοροποιήσει το στυλ παιχνιδιού του και τον τρόπο ανάπτυξής του. Με τον Γιαννούλη σε όλη την πλευρά. Σε αυτό πήραμε άριστα στο να τον περιορίσουμε. Οι διαφορές είναι εμφανείς. Σίγουρα δεν είχαμε επιθετικότητα, αλλά σαν πλάνο τα καταφέραμε.

Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε προβλήματα, πρέπει να τα λύσουμε στη διακοπή. Έχουμε δρόμο. Να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την τελική που έγινε και γκολ:

«Διαφοροποιήσαμε το παιχνίδι, είχαμε προβλήματα και δεν βρίσκαμε εύκολα λύσεις. Σαν πλάνο όμως η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα