Μαίρη Συνατσάκη : Το υπαίθριο κομμωτήριο της θα γίνει η απόλυτη τάση

15:03 6/5/2020 - Πηγή: In.gr

Μπορεί τα κομμωτήρια να άνοιξαν έπειτα από αρκετό καιρό μετά από τη λήξη της καραντίνας και πολλοί να έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού, αλλά η Μαίρη Συνατσάκη χειρίστηκε την υπόθεση «beaute» με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αποδείξει πως δε διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της.

Κάπως έτσι η Μαίρη Συνατσάκη

προτίμησε να κάνει τη διαφορά βάφοντας τα μαλλιά αλλά και τα φρύδια της στο… πεζοδρόμιο με τη βοήθεια του καλού της φίλου και κομμωτή, Στέφανο Βασιλάκη.

Η ίδια ανέβασε το σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου την είδαμε να βάφει τα μαλλιά της, να επιστρέφει στο σπίτι της και να μπαίνει στο μπάνιο της για το απαραίτητο λούσιμο.
«Τώρα ή Beaute!

Το ήθελα, το πήρα. Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου.

Κανονικότητα is overrated» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη στο προφίλ της στο Instagram:

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

View this post on Instagram

Το ήθελα, το πήρα. Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated.

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on May 4, 2020 at 10:36am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα