Λοβέρδος : Δεν υπάρχει «πλυντήριο» που να μην το βάλανε σε τροπολογία

12:40 8/6/2019 - Πηγή: In.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο πελατειακό κόμμα σε επίπεδο πλιάτσικου μετά τη μεταπολίτευση, δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το Σάββατο.

«Εσείς είδατε τον φερετζέ και δεν είδατε από κάτω. Να σας πω εγώ τα από κάτω. Δεν υπάρχει «πλυντήριο» που να μην το βάλανε σε τροπολογία αυτό το τριήμερο. Δεν υπάρχει κανένα. Υπάρχουν ορισμένες διατάξεις, χάρες σε επιχειρηματίες συγκεκριμένες. Αν είχαμε

κάνεις εμείς μια τροπολογία τέτοια θα είχαμε κρεμαστεί στο Σύνταγμα και όχι μόνο, θα μας φτύνανε κιόλας. Εχθές είχαμε μία τροπολογία ευεξήγητη για ποιον αφορά» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Λέω διαρκώς ότι φέραν τροπολογίες – πλυντήρια και ο διάλογος γινόταν για κάποιο διορισμό στη Βουλή» σημείωσε και πρόσθεσε: «Ξέφυγε το μεγάλο θέμα».

«Αυτό που έζησα αυτό το τριήμερο δεν το έχω ξαναζήσει. (Ο ΣΥΡΙΖΑ) είναι το πιο πελατειακό κόμμα σε επίπεδο πλιάτσικου μετά τη μεταπολίτευση», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν στη Βουλή ο κ. Λοβέρδος σχολίασε: «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ρεαλισμό και στον κυνισμό. Άλλο ρεαλισμός, άλλο κυνισμός. Αυτά τα λόγια που ακούσαμε αυτές τις ημέρες ήταν κυνικά. Αυτό που ειπώθηκε ότι έχω κάποιες επαφές εγώ και το κάνω. Δεν λέγεται αυτό. Το είπε όμως».

https://tv.in.gr/uploads/20190608/124954_loverdos.mp4

«Παρότι πάνω στην κ. Χριστοδουλοπούλου (…) έγινε το εξιλαστήριο θύμα και η στάση της παραίτησής της ήταν καλή η φράση ‘έχω κάποιες διασυνδέσεις και το κάνω’ δεν λέγεται από ένα πολιτικό ο οποίος χαρακτήριζε όλο το προηγούμενο πολιτικό σύστημα ως παλαιό και διεφθαρμένο», σημείωσε ακόμα.

«Έπλεξα το εγκώμιο ως οφείλω και ως πιστεύω του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Είπα ότι δεν τελείωσε πολιτικά. Έχει πολιτικό και θεσμικό μέλλον. Δεν του έκανα ένα πολιτικό μνημόσυνο. Και δεύτερον ό,τι πιστεύω και το είπα στην κ. Γεννηματά και στα αρμόδια όργανα», είπε επίσης ο κ. Λοβέρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα